Als je mij op Instagram volgt dan heb je hem al voorbij zien komen. De Benefit taart! Een MUSTHAVE en limited edition. Dus als je dit cutie wil scoren moet je niet te lang wachten.
In dit artikel zie je wat er in zit, maar geef ik OOK een Bad Gal Bang Mascara weg aan mijn insta-volgers! 

BENEFIT COSMETICS

DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

TRIPLE DECKER DECADENCE MAKE-UP SET

DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART
DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART

Benefit taart

Ik ben ZO blij met de kerstperiode die er weer aan komt! Want alle merken komen weer met geweldige limited editions!
Benefit Cosmetics heeft prachtige taarten in verschillende prijsklassen! Je kunt ze hier allemaal bekijken.
Ik heb de Triple Decker Decadence variant waar maar liefst vier producten in te vinden zijn. Namelijk (full size) dé Bad Gal Bang Mascara, de Porefessional Primer, de High-Brow en tot slot de mini van de Gogo Lip Tint. En natuurlijk de taart zelf die van aluminium is en dus een prachtige decoratie voor in huis <3.

DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART
DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART
DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART
DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART

De waarde van de producten is in totaal €101.99. Je bespaart dus maar liefst 56% wanneer je de taart koopt in plaats van de producten los.
Leuk om er even bij te vertellen is dat ik deze week 5x de Bad Gal Bang Mascara weggeef! Via een winactie op mijn Instagram. Als je hieronder op de foto klikt dan kun je meteen meedoen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DIT-MOET-JE-HEBBEN: DE BENEFIT TAART

Benefit is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen. Om direct naar de cakes te gaan klik je hier.

Prijzen:

  • Confection Cuties Cake €19.99 (3 mini’s)
  • Goodie Goodie Gorgeous Set €29.99 (2 fullsize & 1 mini)
  • Triple Decker Decadence Cake €39.99 (3 fullsize & 1 mini)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review & affilliate links

May