Bioré Micellair Water is de nieuwe aanwinst van het merk. In beide lijnen zijn ze verkrijgbaar: de Houtskool lijn en de Baking-soda lijn. Welke er voor jou geschikt is weet ik niet, maar ik beschrijf ze beide in dit artikel! Have fun. 

BIORÉ

BIORÉ MICELLAIR WATER

Bioré is een merk dat sinds vorig jaar wordt verkocht in Nederland. Bij de meeste drogisterijen te koop maar sowieso bij Kruidvat en Etos. En de prijsjes zijn ook helemaal niet vervelend.
Eerder reviewde ik de Zuivering-soda lijn en de Houtskool lijn.
De lijn met zuivering-soda is voor de gecombineerde huid en de houtskool lijn is voor de vette huid. Actieve kool zuigt je porien als het ware leeg. Daar staat dit ingrediënt bekend voor.
Steeds meer beautymerken krijgen dit door en je ziet steeds vaker verzorgingsproducten met houtskool of actieve kool. Ze reinigen je huid diep. Nieuw zijn de micellair waters in deze twee collecties. En die vind je in dit artikel.

BIORÉ MICELLAIR WATER

BIORÉ MICELLAIR WATER

Weet jij al wat Micellair Water is? Vast wel, maar ik leg het nog even kort uit voor degenen die het niet weten.
Een micellair water is een reinigingswater dat je gebruikt om je gezicht te reinigen. Het is speciaal ontwikkeld om make-up te verwijderen, vuil en andere onzuiverheden. Het is dus niet zomaar water. Nog een pluspunt, je hoeft het niet af te spoelen. Gewoon op een watje aanbrengen en over de huid gaan, tot het watje helemaal schoon is. Micellair water is zelfs geschikt om waterproof mascara mee te verwijderen!
Het micellair water van Bioré maakt gebruik van de Japanse technologie en is ontworpen om maximaal te kunnen reinigen, dus het neemt vet en vuil op, reinigt de poriën én verwijdert waterproof make-up.

MICELLAIR WATER MET HOUTSKOOL

BIORÉ MICELLAIR WATER

Ik begin met de Houtskool variant, deze is zwart van kleur. Het heeft namelijk een ontgiftende zwarte tint en is geschikt voor de normale tot vette huid. Het verwijdert make-up van het gezicht, van de ogen en de lippen en neemt vet en vuil op uit de poriën. Hierdoor is je huid meteen verfrist.
De geur is helemaal niet vies, wat je misschien zou denken bij Houtskool. Lekker juist, een fris geurtje en doet inderdaad exact wat het zegt. Ook fijn is de grootte van de flessen. Je doet er ontzettend lang mee!

MICELLAIR WATER MET BAKING SODA

BIORÉ MICELLAIR WATER

De andere variant is de Baking-Soda variant en komt in een frisse blauwe tint voor de gemengde huid. Dit water verwijdert natuurlijk ook make-up van het gezicht, de ogen en de lippen. Het verschil is dat dit water niet gericht is op waterproof make-up omdat het vooral milder is en de huid niet wil uitdrogen.
Deze geur is ook heerlijk! Ik gebruik deze nu al een week of twee en mijn huid ziet er ook in de avond lekker fris en schoon uit!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

BIORÉ MICELLAIR WATER

De Bioré producten zijn te koop bij de meeste drogisterijen. Bij Kruidvat en Etos scoor je ze sowieso!  Ook is de prijs van het merk heel lekker voor je portemonnee. Dus zeker de moeite waard om het even uit te proberen.

Prijs:

  • Bioré Micellair Reinigingswater €8.99 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May