Er is weer een nieuwe Etos Botanical Boost lijn! Namelijk de Bergamot & Eucalyptus. En laat Bergamot nu één van mijn favoriete geuren zijn. Ook de verpakkingen zien er weer erg cute uit! Lees je mee?

BOTANICAL BOOST VAN ETOS

ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS

Botanical Boost is het pareltje van Etos. Namelijk een collectie met verschillende geuren die je een luxe gevoel geven.
De producten van Etos zijn in de eerste plaats altijd diervriendelijk (nooit op dieren getest). Deze lijn bevat een heleboel planten als ingrediënten waar de lekkere geur ook vandaan komt. Alle planten komen uit de Hortus.
Etos hoopt je met deze collectie het wellness gevoel te geven en dat voor een heel klein prijsje. De producten zijn namelijk nooit duurder dan €7,99.
Het uiterlijk van de collecties vind ik prachtig. Staat alleen al leuk in de badkamer!
Ben je benieuwd naar eerdere artikelen over Etos en/of Botanical Boost lijnen? Kijk dan even hier.

BERGAMOT & EUCALYPTUS

De Bergamot & Eucalyptus lijn is een lijn dat ervoor zorgt dat je weer energie krijgt. De geur van Bergamot kan namelijk bijdragen aan mentale kracht en energie. Daarnaast heeft Eucalyptus weer een verkwikkende werking op lichaam en geest. Fijn dus vooral om ’s morgens te gebruiken onder de douche.
De lijn bevat doucheproducten, bad-bruisballen, een bodycream en een handscrub. Ook kun je kiezen voor een giftset met verschillende producten uit deze lijn!

SHOWERGEL

ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS

Ik begin met de Showergel, deze zit in een fles van maar liefst 300ml. De gel wordt omschreven als een zacht schuimende douchegel met rijke, verzorgende bestanddelen voor een schone en zachte huid.
Ik ben meer een shower foam kinda girl, maar die komt straks! De gel ruikt in ieder geval alvast heerlijk! Net als de rest van de lijn natuurlijk. De gel schuimt prima en mijn huid droogt er niet van uit.

SHOWER FOAM

ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS

En dan de Shower Foam, mijn favoriet. Deze wordt omschreven als een luxe zachte foam voor een aromatische en verkwikkende reiniging. Ik vind foam altijd lekkerder omdat het zo zacht aanvoelt op mijn huid. Zo ook deze. En de geur is zalig. Pluspuntje dus. Ook droogt het mijn huid niet uit, zelfs niet nu in de herfst.

BODY CREAM

ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS
ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS

De Body Cream is een volromige, intensief voedende crème, met uiteraard dezelfde geur van Bergamot en Eucalyptus. De crème is redelijk vloeibaar waardoor het ook snel intrekt in de huid. De geur blijft best lang ruiken, wat prettig is én de crème zorgt ervoor dat mijn benen niet meer zo droog zijn 😉

BATH FIZZER

ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS
ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS

Tot slot heb ik nog de Bath Fizzers ontvangen. Maar ik heb geen bad dus. Best stom hè? Ik heb ze daarom aan iemand gegeven die wel een bad heeft en ik denk dat diegene er lekker van kan genieten. Want ze ruiken precies als de rest van de producten. Zalig.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ETOS BOTANICAL BOOST: BERGAMOT & EUCALYPTUS

Natuurlijk zijn al deze producten gewoon te koop bij Etos.
Iedere Etos heeft ze in het assortiment, dus ook de Etos bij jou in het kleine dorp of in de grote stad. Via de website van Etos kun je helaas de producten (nog) niet bestellen maar via ah.nl kan dat dan weer wel!

Prijzen:

  • Etos Bergamot & Eucalyptus Shower Gel €3.99 (300ml)
  • Etos Bergamot & Eucalyptus Shower Foam €4.99 (200ml)
  • Etos Bergamot & Eucalyptus Body Cream €4.99 (200ml)
  • Etos Bergamot & Eucalyptus Bath Fizzer €4.99 (2 stuks)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May