Je kent Herôme waarschijnlijk van de nagelproducten. Maar wist je ook dat Herôme brow producten heeft? In dit artikel probeer ik ze uit en zie je hoe mijn brow naar wow gaat met deze goodies. 

HERÔME

HERÔME BROWS

Herôme kennen jullie allemaal wel toch? Een vertrouwd merk dat zich helemaal richt op de handen, voeten en nagels. Het is zo ongeveer wel een begrip in Nederland en het blijft een superfijn merk. Maar sinds kort hebben ze ook producten voor de wenkbrauwen! Zo leuk! Deze probeer ik in dit artikel uit.
Wat nog fijner is, ze testen niet op dieren! Ze zijn dus geheel dierproefvrij. Dikke yay voor Herôme! Meer artikelen van Herôme vind je hier.

BROW PENCIL

HERÔME BROWS

HEROME BROWS

Ik begin met het Brow Pencil, dit is namelijk het product wat de meeste vrouwen gebruiken. Het potlood is in 4 tinten verkrijgbaar, van blond naar zwart.
De officiële naam is de Herôme Eye Care Brow Pencil en heeft een dubbele functie. Aan de ene kant vind je namelijk het potlood en aan de andere kant een borsteltje om de wenkbrauw in vorm te borstelen. Bij het potlood krijg je ook een puntenslijper :-). Hiermee kun je heel gemakkelijk ultradunne haartjes natekenen.

HERÔME BROWS
HERÔME BROWS
HERÔME BROWS

Zelf vind ik een potloodje ook het fijnst om mee te werken. Deze gebruik ik dan ook het vaakst van alle brow producten. Wat ik erg fijn vind aan dit potlood is dat het een assige kleur heeft. Wenkbrauwen zijn namelijk vrijwel nooit warm van kleur. Ook het pigment is echt prima. Het potloodje is zacht genoeg om genoeg pigment vrij te geven maar wanneer je het even slijpt voor gebruik is het inderdaad mogelijk om heel dunne streepjes te maken.

WENKBRAUW POEDER

HERÔME BROWS

Je bent een potlood- of een poedermens. Voor de poedermensen is er de Herôme Compact Powder. Deze vind je in een doosje met een spiegeltje en een speciaal wenkbrauw kwastje. De poeder is ideaal om de wenkbrauw meer definitie en vorm te geven. De poeder belooft de hele dag goed te blijven zitten.

HERÔME BROWS
HERÔME BROWS

De poeder is ook in vier tinten verkrijgbaar, net als het potlood. Een poeder is makkelijk als je snel wat gaatjes wil opvullen, of je wenkbrauw wat meer kleur wil geven. Zelf vind ik het lastig om hiermee echt een scherpe vorm te creëren. Dus voor de natuurlijke brow is dit de beste optie.
De pigmentatie van deze poeder is ook echt top en het kwastje is scherp genoeg om precies te werken. Zelf geef ik de voorkeur aan een iets scherper kwastje maar dat is omdat ik hou van scherpe brows 😉

BROW GEL

HERÔME BROWS

Een Brow Gel is essentieel als je volle wenkbrauwen hebt of onhandelbare haartjes. Je kunt het vergelijken met een haargel. Het modelleert je haartjes en houdt ze ook waar ze zitten moeten.
De gel is in 6 tinten verkrijgbaar, van transparant tot blond en van rood tot zwart! Voor iedereen dus een gel.
De gel bevat daarnaast ook D-panthenol dat zorgt voor glans en verzorging van de wenkbrauwhaartjes.

HERÔME BROWS
HERÔME BROWS

Ik leef voor brow gels! Ik heb namelijk volle wenkbrauwen en de haartjes floepen alle kanten op. Ik kan een brow gel dus goed beoordelen op fixatie. Deze gel doet haar werk prima! Het blijft inderdaad goed zitten en geeft geen klontjes of sliertjes af (ja, dat hebben sommige brow gels..).
Ik kies altijd voor de transparante versie aangezien ik voor de brow gel mijn wenkbrauwen in vorm breng met een potlood of poeder.

LASH BALM

HERÔME BROWS

Een Lash Balm, heel interessant vind ik. Deze balm breng je aan voor het slapen gaan en verzorgt je wimpers tijdens de nacht. Hierdoor krijg je vollere, langere en mooiere wimpers.  In het serum zitten namelijk natuurlijke oliën, lanoline en vitamine E die zorgen voor een herstellende en hydraterende werking. Oh ja, het stimuleert dus óók de haargroei.

HERÔME BROWS
HERÔME BROWS

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit soort dingen lastig volhoudt. Ik reinig mijn gezicht voor het slapen gaan, breng een verzorging aan en ga naar bed. Maar ik moet er misschien wat meer tijd voor maken. Ik kan dus niet echt de resultaten met jullie delen. Maar uit ervaring weet ik dat de toegevoegde ingrediënten absoluut voordelig zijn voor de wimperharen.
Let wel op, ’s morgens goed de wimpers reinigen. Anders blijft de mascara niet goed zitten in verband met de lanoline. Die is wat vettig.

BROW HIGHLIGHTER

HERÔME BROWS

Voor een mooi gelift effect van de wenkbrauwen gebruik je de Highlighter, in drie tinten verkrijgbaar. Dit is de Silk.
Deze tint geeft een zachte glans onder de wenkbrauw en geeft je hierdoor direct een facelift effect. Een heldere, frisse oogopslag in slechts een minuutje tijd.

HERÔME BROWS
HERÔME BROWS

Ik gebruik eigenlijk altijd een highlighter onder mijn wenkbrauw. Hierdoor krijgt je wenkbrauw ook een veel mooiere vorm. Dit potlood is ideaal, je kunt er namelijk heel precies mee werken. Na het aanbrengen blend ik het wat met een kwastje (kan ook met de vingers overigens) en zie je meteen verschil. Stiekem gebruik ik deze ook wel eens in mijn onderste waterlijn voor een mooie frisse ooglook ;-).

TWEEZER

HERÔME BROWS

Iets wat niet mag ontbreken in je brow stash is een pincet. Deze Precision Tweezer belooft met gemak de allerkleinste haartjes te verwijderen. Het pincet is gemaakt van staal en heeft een scherpe schuin aflopende punt zodat je de allerkleinste en fijnste haartjes ook te pakken krijgt.

HERÔME BROWS
HERÔME BROWS

Een goed pincet is echt een musthave. Veel pincetten werken niet bij mij. Ik heb veel, donkere en rottige wenkbrauw haartjes en moet vrijwel iedere drie dagen wel epileren.
Dit pincet werkt serieus mega goed! Vergelijkbaar met hét pincet merk in Nederland Tweezerman. Dit pincet doet echt niet onder voor deze duurdere variant. Een goede dupe dus. Het pakt namelijk zelfs de meest korte stoppelhaartjes!

BROWS BEFORE & AFTER

HERÔME BROWS
HERÔME BROWS
HERÔME BROWS
HERÔME BROWS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

HERÔME BROWS

Herôme is te koop bij de meeste drogisterijen. Ook kun je het merk online kopen via de officiële webshop van Herôme.

Prijzen:

  • Brow Pencil €16.95
  • Brow Compact Powder €19.95
  • Brow Gel  €16.95
  • Lash Balm €16.95
  • Highlighter €14.95
  • Tweezer €22.90

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May