Het is bijna Halloween! En de Halloween looks vliegen je om je oren (of ogen in dit geval op instagram). Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een toffe look maken? Vergeet dan niet de Halloween Lashes van Ardell! Een speciale Fright Night Collectie is er zelfs. Lees je mee?

BY ARDELL

HALLOWEEN LASHES VAN ARDELL

Ardell is mijn absolute nummer 1 als het om natuurlijke wimpers gaat. De Wispies zijn namelijk the best. Leuk weetje is dat Ardell al begonnen is met lashes lang voordat het normaal was om nepwimpers te dragen. In 1971 namelijk al!
Eerst begonnen ze met de heel natuurlijke lashes om simpelweg meer volume te geven aan de wimpers. Maar gaandeweg zijn er zoveel nieuwe lashes bijgekomen!
En dit jaar dus ook de speciale Halloween lashes! ZO LEUK!

HALLOWEEN WIMPERS

Over een weekje is het alweer Halloween! In Nederland wordt er nog niet heel veel aan gedaan maar ik merk dat het wel steeds meer komt overwaaien uit Amerika. En I like it!
Want de beauty industry kan haar creativiteit kwijt in het maken van monsters, heksen, clowns, fantasiewezen en bloedige lijken. All fun!
Om de look compleet te maken mogen wimpers niet ontbreken, Ardell heeft nu speciaal voor Halloween een collectie lashes: De Fright Night Collectie. Ik  had in dit artikel ontzettend graag de wimpers in een look gezet, maar ik heb simpelweg geen tijd gehad. Deze week komt er natuurlijk wel een Halloween themed foto op mijn Instagram waarbij ik deze lashes gebruik. Houd het dus in de gaten!

MIDNIGHT MAGIC

HALLOWEEN LASHES VAN ARDELL

Eerst zijn er de Midnight Magic lashes. Een megavolle wimper met paarse uiteinden. Wil je opvallen? Dan zijn deze wimpers perfect.
Voor een lekkere donkere look, een dodenmasker, een heks of een enge clown. Het kan allemaal.

FLIRTY

HALLOWEEN LASHES VAN ARDELL

De Flirty Lashes zijn lichter dan de bovenstaande wimpers maar hebben diamantjes in de haartjes! Deze zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken bij een fantasie figuur, een prinses of ook een dodenmasker. These ones give you some extra glamour.

403 BLACK

HALLOWEEN LASHES VAN ARDELL

De 403 Black Lashes zijn redelijk normaal. Hiermee kun je dus alle kanten op. Een mysterieuze, lichte of donkere uitdossing. Je kunt deze wimpers erbij gebruiken. Voor een natuurlijke look zijn deze lashes wel net te zwaar vind ik zelf. Maar in principe zijn ze ook daarvoor geschikt!

DUO LASH GLUE

HALLOWEEN LASHES VAN ARDELL

Bij de wimpers is lijm inbegrepen. Maar ik vind zelf de DUO lijm prettiger werken dan de bijgeleverde glue.
De lijm is wit van kleur maar wordt na opdrogen transparant en dan is er dus niets meer van te zien!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

HALLOWEEN LASHES VAN ARDELL

De Ariel Halloween Fright Night Lashes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf 8 oktober tot en met 4 november voor de prijs van maar €2.99. Goede deal dus! Helaas niet online, je moet er echt even voor de gure wind door.
De reguliere wimpers van Ardell zijn overigens ook goed geprijsd. Dus neem meteen een paar wispies mee.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May