De kerst komt er weer aan en er moeten weer cadeautjes worden uitgezocht. De nieuwe parfum van Michael Kors heet Sparkling Blush en is misschien wel het perfecte cadeau voor jouw vriendin, moeder, zus of een andere prachtige vrouw in je leven.

MICHAEL KORS

MICHAEL KORS SPARKLING BLUSH PARFUM

Michael Kors kennen we allemaal wel van de handtassen. Ik zou liegen als ik zeg dat ik nooit een tas van Michael Kors heb gehad. Ik heb er zelfs 4 gehad waarvan ik er 1 nog steeds met veel plezier gebruik.
De heer Kors is dan ook van oorsprong een Amerikaans mode designer en zet zich ook vaak in voor de minder bedeelden in de wereld. Zo steunt hij verschillende stichtingen die zich inzetten voor armere mensen, mensen met HIV/AIDS, en een stichting die het hongerprobleem in de wereld aanpakt. Mooi om te weten toch?
Naast tassen vind je ook kleding, schoenen, zonnebrillen en nog veel meer in de collecties. Maar dus ook parfums! Vandaag heb ik het over de Sparkling Blush parfum. Benieuwd naar eerdere artikels over Michael Kors? Kijk dan even hier.

MICHAEL KORS SPARKLING BLUSH PARFUM

SPARKLING BLUSH

Michael Kors Sparkling Blush is een Eau de Parfum die wordt omschreven als sensueel, stralend en helder. Het is de nieuwe Oosterse bloemige, houtige geur van het merk. En is ontworpen voor de vrouw die ervan houdt in de schijnwerpers te staan.
Sparkling Blush vertegenwoordigt de zeldzame schoonheid van een vrouw die multidimensionaal, pittig en briljant is – het innerlijke zelfvertrouwen dat naar buiten straalt.” -Michael Kors.
De noten van de parfum zijn bergamot, lychee, peer, roze peper, cassis, jasmijn, lelie, roze frangipani, magnolia, rozenblaadjes, sandelhout, amber, vanilleboon, vetiver.

MICHAEL KORS SPARKLING BLUSH PARFUM
MICHAEL KORS SPARKLING BLUSH PARFUM

Ten eerste vind ik de flacon prachtig. De zachtroze kleur met de gouden dop stralen luxe, maar ook zachtheid uit. Dat doet de parfum zelf ook. Ik vind hem lekker zacht en bloemig maar heeft ook net dat beetje pit waar ik van houd. Dat is de sandelhout denk ik. Ik vind houtige geuren heerlijk en deze parfum heeft dat gecombineerd met de heerlijk zachte bloemen.
Dit parfum is vrij universeel, het is namelijk niet te zwaar en niet te bloemig. Hierdoor is het een perfect cadeautje om te geven. Ik kan me niet voorstellen dat iemand het niet lekker vindt namelijk!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MICHAEL KORS SPARKLING BLUSH PARFUM

De geuren van Michael Kors zijn onder andere te koop bij Douglas.

Prijs:

  • Michael Kors Sparkling Blush €57.13 (30ml), €83.63 (50ml) en €108,11 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affiliate

May