Misschien heb je ze al gezien, de producten van Biore. Een merk dat pas is gelanceerd in Nederland en waar iedereen laaiend enthousiast over is.
Uiteraard was ik ook heel benieuwd naar dit merk, want het belooft je poriën helemaal schoon te maken en heeft een marketing die mij dus best wel aanspreekt. Vandaag review ik voor jullie de Zuiverings-Soda lijn van Bioré. Wat vind ik ervan?

BIORÉ

Het merk Bioré is sinds een aantal weken verkrijgbaar in Nederland. En dan wel bij de bekende drogisterijen zoals Etos en Kruidvat.
Het merk richt zich op de oorzaak van veel huidproblemen: verstopte poriën. Ja, we kennen het vast allemaal wel. Pukkeltjes, mee-eters en andere scheize die je soms op je huid vind komt vaak door verstopte poriën.
Bioré heeft twee productlijnen. Namelijk de Houtskool lijn (de review over deze lijn komt volgende week op mijn website, dus houdt het in de gaten!) en de Zuiverings-Soda lijn die ik vandaag met jullie ga bespreken.
Deze producten bevrijden de poriën van talg en bestrijden effectief mee-eters en onzuiverheden.
De lijn bestaat vooral uit reinigingsproducten- en scrub producten en heeft ook een aantal maskers/strips in hun assortiment.

PORIE CLEANSER MET ZUIVERINGSSODA

NIEUW MERK IN NL: BIORÉ. FREE YOUR PORES

Ik begin met de Cleanser. Officieel de Porie Cleanser met Zuiverings-soda en kost €8,99 voor 200ml.
Deze gezichtsreiniger is speciaal bedoeld voor de gecombineerde huid en reinigt zowel de vette T-zone als de drogere huid.
Het belooft droge, schilferige huid weg te halen waardoor de huid glad en schoon aanvoelt.

De cleanser ruikt echt vet lekker. Serieus, heel fris. Ik hou er wel van. Geur vind ik toch altijd wel belangrijk in een cosmetica product. Ik had de lekkere geur niet verwacht, waarom weet ik niet maar ik was dus positief verrast.

Zoals je wellicht kunt zien is de cleanser vloeibaar en bevat hele kleine bolletjes wat een soort milde scrub ervaring geeft. Heel mild hoor.
De cleanser schuimt lekker en reinigt mijn huid voor mijn idee goed. Ik durf het alleen niet bij mijn oog make-up te gebruiken.
Wanneer ik het heb afgespoeld voelt mijn huid toch wat zachter aan. Ik denk door de kleine bolletjes.

POEDER SCRUB

NIEUW MERK IN NL: BIORÉ. FREE YOUR PORES

Oh my, hier ben ik écht heel enthousiast over. Ik heb nog niet eerder een product als dit gebruikt en ik wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ik ben echt mega blij met deze scrub.
Het is de Cleansing Poederscrub met Zuiverings-soda (€10,99 voor 125 gram). De ‘scrub’ belooft de huid binnen 1 week glad te maken en dode huidcellen op milde wijze te verwijderen.

Oké, dit is zo tof! Het is dus een poeder. Hiervan giet ik wat in mijn hand (die ik al heb natgemaakt) en wrijf mijn handen in elkaar. Hiermee activeer je de scrub. Vervolgens breng ik het aan op mijn gezicht en masseer ik het langzaam.
Echt een scrub is het niet want het bevat geen balletjes zeg maar, ik heb ook niet het gevoel dat mijn huid wordt gescrubd maar mijn huid begint onwijs te tintelen en lijkt wel koud aan te voelen. Dat komt door de menthol die in de scrub zit. I love it!

Het is absoluut geen vervelend gevoel maar eigenlijk best wel een lekker gevoel. Heel vreemd in ieder geval.
De poeder lost ook vanzelf op waardoor je niet ‘over’scrubt zeg maar. Na gebruik voelt mijn huid echt heel lekker zacht aan alsof ik een reguliere scrub heb gebruikt. Dus het scrubt inderdaad de huid.
Ik vind dit echt een heel fijn en leuk product. Mega fan in ieder geval!!

ZELFVERWARMEND MASKER

NIEUW MERK IN NL: BIORÉ. FREE YOUR PORES

Tot slot is er het Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool die ik heb geprobeerd. Deze kost €7,99 voor 4 maskers.
Dit masker belooft je (normale tot vette) huid te zuiveren. Het masker wordt warm door aanraking met water, opent de poriën en verwijdert vuil en vet uit de poriën.

NIEUW MERK IN NL: BIORÉ. FREE YOUR PORES
NIEUW MERK IN NL: BIORÉ. FREE YOUR PORES

De maskertjes komen in verschillende zakjes, wat fijn is want hierdoor kun je precies de goede hoeveelheid gebruiken.
Het masker is redelijk dik en heeft een grijze kleur. Wat je moet doen is je handen in ieder geval nat maken en vervolgens het masker met je vochtige handen over het gezicht verdelen.
Echt heel grappig want het wordt inderdaad warm wanneer ik mijn handen vochtig heb gemaakt en het masker aanraak. Hierdoor openen dus je poriën waardoor het vuil eruit kan worden getrokken.

Dat warme gevoel is best lekker!

Wanneer ik het masker heb aangebracht maak ik mijn handen nog een keer nat en masseer over mijn hele gezicht om nog een keer dat warmte gevoel te ervaren, want het is best lekker!
Daarna spoel ik het masker gewoon af, en dat gaat best makkelijk. Geen gedoe zoals met kleimaskers en dergelijke.
Na gebruik voelt mijn huid ook best wel zacht aan en doe ik voor de zekerheid wat koud water op mijn gezicht om de poriën weer goed te sluiten en er daarna mijn crème op aan te brengen.

VERKRIJGBAARHEID

NIEUW MERK IN NL: BIORÉ. FREE YOUR PORES

Al deze producten én de houtskool lijn die ik volgende week ga reviewen kun je kopen bij Kruidvat en Etos. Meer informatie over het merk zelf vind je op de website van Bioré.
De zuivering-soda lijn heeft mij in ieder geval heel positief verrast en ik vind de prijzen ook goed te doen. Dit merk ga je zeker vaker zien in de toekomst denk ik. Bij mij in ieder geval wel, ik ben alvast fan!
En de Houtskool lijn? Daar verklap ik nog even niets over. Daarvoor moet je toch nog even wachten tot volgende week.

Heb jij dit merk al voorbij zien komen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May