Als je nog op zoek bent naar budget haarverzorging, deze review bevat de nieuwste producten van Kruidvat. De Volume & Power Shampoo & Conditioner (does it work?) en de Color crème die ik niet heb uitgeprobeerd to be honest maar waar ik wel kort wat over ga vertellen. Lees je mee?

KRUIDVAT EIGEN MERK

Ik heb nog niet zo vaak eigen merk producten van Kruidvat op mijn website gereviewd. Leuk dus om het eens een keer te doen. De nieuwste producten mocht ik namelijk uitproberen waaronder deze shampoo, conditioner en color crème.
Kruidvat kent natuurlijk iedereen wel. Een fijne drogisterij waar je fijne make-up kan kopen (Catrice & Essence bijvoorbeeld) maar ook heel veel eigen merk producten heeft. Die very budget zijn!
Kruidvat heeft zoals jullie misschien al weten ook een eigen website waar alle producten ook op zijn te bestellen. Yay!

SHAMPOO & CONDITIONER

SHAMPOO, CONDITIONER & TIJDELIJKE KLEURING VAN KRUIDVAT REVIEW

Dit zijn de Volume & Power Shampoo & Conditioner. Beide kosten maar €1,79 dus is zeker te doen als je het even wilt uitproberen.

Je vindt ze allebei in een grote tube van 250ml in een zilver/mintkleurige kleur. Ik vind het er mooi uitzien. Je ziet overigens wel meteen dat het een huismerk is door het grote rode opvallende kruidvat logo op de bovenkant.
De shampoo & conditioner bevatten waterlelie extract en dat ruik ik denk ik ook wel terug in het product. Want ik vind het onwijs lekker ruiken.

SHAMPOO, CONDITIONER & TIJDELIJKE KLEURING VAN KRUIDVAT REVIEW

De shampoo schuimt goed tijdens het wassen en ik heb het gevoel dat mijn haar én hoofdhuid goed schoon wordt. De crèmespoeling heb ik een minuut of 5 in mijn haar laten zitten en vervolgens uitgespoeld.
De crèmespoeling maakt mijn haar niet heel zacht (wat veel conditioners wel doen) maar ik snap ook waarom deze het niet doet. Het is een volume crèmespoeling en dan wil je dus geen ‘zacht’ haar want dat geeft geen volume.
Wel is mijn haar goed doorkambaar na gebruik.
Waar ik écht heel positief over ben is de geur. Hij ruik echt mega lekker en hij blijft ook echt 2 dagen goed ruiken. Ik rook mijn eigen haar de hele dag en de volgende dag nog.
Geeft de shampoo & conditioner echt volume? Ik vermoed van wel, juist ook omdat het het haar wat stugger lijkt te maken in plaats van zacht en hangend.

COLOR CRÈME

SHAMPOO, CONDITIONER & TIJDELIJKE KLEURING VAN KRUIDVAT REVIEW

Door naar de color crème. Hoewel ik dit echt super leuk vind, ik kan het helaas niet op mijn haar gebruiken. Mijn haar is namelijk donker gekleurd en dit soort producten pakken niet op donker haar.
Je moet hier dus echt blond haar voor hebben… De Colors to Play in de kleur Plum van het eigen merk kost €3,99 en is meer dan één keer te gebruiken. Als je er zuinig mee doet dan vermoed ik dat je er gerust wel een stuk of 5 tot 10 keer mee kunt doen.

SHAMPOO, CONDITIONER & TIJDELIJKE KLEURING VAN KRUIDVAT REVIEW
SHAMPOO, CONDITIONER & TIJDELIJKE KLEURING VAN KRUIDVAT REVIEW

De crème belooft je een gezonde glans en een levendige kleur te geven. Helaas kon ik dit dus niet uitproberen. Uiteraard is de crème uitwasbaar.
De crème is in 5 kleuren te krijgen waaronder ook mintgroen, blauw, oranje en paars. I LOVE IT! Waarom heb ik geen blond haar meer? Haha.
De reviews beloven in ieder geval veel goeds. Heb jij het uitgeprobeerd of ga je het doen? Ik ben heel benieuwd dus show me your pictures!!

VERKRIJGBAARHEID

SHAMPOO, CONDITIONER & TIJDELIJKE KLEURING VAN KRUIDVAT REVIEW

Je had het vast niet verwacht maar de producten zijn gewoon te koop bij het Kruidvat. 😉
Je kunt gewoon de winkel binnenlopen maar ook online vind je de producten. De kleurcrème vind je bijvoorbeeld hier en de shampoo & conditioner ook onder deze linkjes.
Happy shopping!

Heb jij wel eens een tijdelijke kleurcrème geprobeerd? In een aparte kleur dus

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May