De MUA luxe lijn heeft weer een nieuw pareltje en ik verklap alvast dat je deze echt moet hebben! De Set & Reflect kit is een doosje met een setting powder én een highlighter in één. Niet alleen handig voor onderweg maar die glow..
Check het artikel voor de swatches!

MUA LUXE

SET & REFLECT VAN MUA. DEZE MOET-JE-HEBBEN

Ik heb al een aantal keer de producten van MUA laten zien. Een budget make-up merk die ook een luxe lijn heeft. Grappig, want ook de luxe lijn is gewoon budget, helemaal betaalbaar.
Eerder zag je bijvoorbeeld de lip producten uit deze lijn, heb ik eens een festival look gemaakt en heb ik laatst ook een review geschreven over de mega mooie glow beam lijn.

Vandaag heb ik dus een kit. Een combinatie tussen een setting powder en highlighter. Iets wat sowieso iedere vrouw in haar stash moet hebben vind ik.

SET & REFLECT KIT

SET & REFLECT VAN MUA. DEZE MOET-JE-HEBBEN

De kit wordt omschreven als een duo kit met een lichtgewicht, onzichtbare finishing powder en een witgouden highlighting powder.
Het is ideaal voor het ‘setten’ van je make-up en het toevoegen van een zachte, lichtgevende gloed voor een luxe finish. De perfecte kit voor in je tas! (told you so).

SETTING POWDER

SET & REFLECT VAN MUA. DEZE MOET-JE-HEBBEN
SET & REFLECT VAN MUA. DEZE MOET-JE-HEBBEN

De Setting Powder is stap 1. Als je nog niet precies weet hoe het werkt dan leg ik het even kort uit.
Een setting powder gebruik je dus ná je concealer en foundation (de crème producten). Dit ‘set’ als het ware je make-up zodat het dus niet gaat glijden van je gezicht of gaat vervagen. Het houdt je make-up dus langer mooi én laat de glans meteen van je gezicht verdwijnen. Ideaal dus voor mensen met een vettige huid.
Je brengt een setting powder aan met een grote poederkwast.
Deze poeder is wit maar maak je geen zorgen, dit zie je niet meer terug op je gezicht hoor! Het is eigenlijk transparant. Je wordt er dus niet wit van, no worries.
Hij werkt goed tegen de glans vind ik en zeker voor ‘on the go’ erg handig om je glans even snel bij te werken.

HIGHLIGHTER

SET & REFLECT VAN MUA. DEZE MOET-JE-HEBBEN
SET & REFLECT VAN MUA. DEZE MOET-JE-HEBBEN

De highlighter is eigenlijk de finishing touch. Dus wat je zo goed als op het laatste aanbrengt op je gezicht. Op je jukbeenderen, de brug en het puntje van je neus en op de cupidoboog van je lip voor vollere lippen. Wil je echt een glowy look dan kun je de highlighter ook onder je wenkbrauw bot én licht boven je wenkbrauwen aanbrengen.
Deze highlighter ziet er in eerste instantie mooi uit! Een soort gouden deeltjes in een witte poeder.
Ook is hij heel goed gepigmenteerd! Top! Goud kan overigens bij iedere huidkleur maar staat vooral mooi bij de warme ondertoon of de gebruinde huid. Dat geeft je nét die bronzy glowy look.
Een highlighter breng je aan met een fan brush of een kleine zachte poederkwast. Ga nooit zitten roeren, begin dus voorzichtig, Een highlighter kun je opbouwen door steeds een laagje opnieuw aan te brengen.

VERKRIJGBAARHEID

De producten van MUA kun je allemaal vinden bij Kruidvat. De Set & Reflect set vind je hier voor €7,99. Ook in de winkel verkopen ze dit merk. Niet alle filialen verkopen trouwens MUA. De grotere filialen sowieso maar online kopen is dan net zo makkelijk 😉

Gebruik jij een setting powder en highlighter?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May