Full Fat Lashes, klinkt mega lekker. Dit is de naam van de bestseller van Charlotte Tilbury. In dit artikel review ik de mascara & eyeliner van het merk en laat ik jullie natuurlijk precies de voor- en na foto’s zien. Do I love it or not so much?

CHARLOTTE TILBURY

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

FULL FAT LASHES MASCARA

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

De Full Fat Lashes Mascara wordt omschreven als een 5-in-1 mascara. Ze bevat namelijk ingrediënten voor het ultieme valse wimper effect. Het belooft je gesepareerde wimpers met krul, volume, lengte en drama te geven.
De borstel heeft 5 groeven en geven daardoor precies de goede hoeveelheid mascara af. De tips van de borstel zijn zo fijn dat ze makkelijk bij de kleinste en kortste haartjes kan komen en hult ze van wortel tot punt in de zwarte glossy formule.
Verder is de mascara opbouwbaar en wordt het niet hard!

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

VOOR

CHARLOTTE TILBURY: MASCARA & EYELINER REVIEW

NA

CHARLOTTE TILBURY: MASCARA & EYELINER REVIEW

Op bovenstaande foto (rechts) heb ik maar één laagje mascara gebruikt en geeft het meteen al krul en volume zoals je ziet. Toch ziet het er heel natuurlijk uit. Ook erg fijn, want niet iedereen wil spinnenpoten. Deze mascara geeft dat absoluut niet! Hoewel de mascara niet waterproof is, blijft het goed zitten gedurende de dag en worden de wimpers inderdaad niet hard.
Mijn idee daarbij is dat het ook wel gezond is voor je wimpers. Hierdoor kunnen ze dus ook niet afbreken. Een héle fijne mascara die je kunt gebruiken als je van een natuurlijke oogopslag houdt, maar als je van meer drama houdt ook een lekkere zwoele look kan geven met meerdere laagjes.

FELINE FLICK EYELINER

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Om je look compleet te maken heb je nog een eyeliner nodig. Deze Feline Flick Eyeliner in Black Panther belooft dat iedereen hiermee de perfecte ‘Feline Flick’ kan creëren. Dit komt door de magische Shodõ pen. Geïnspireerd op de Japanse schoonschrift waar elke lijn is bereikt door één strook zonder spoor.

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Ik moet zeggen dat een winged eyeliner niet altijd voor iedereen is weggelegd. Het vergt wel wat oefening. En door deze eyeliner kan je niet opeens als een wonder de perfecte lijn zetten.
Toch vind ik het wel een fijne eyeliner om aan te brengen. Juist omdat de lengte van de punt perfect is en ook is de pen gemakkelijk vast te houden.
De eyeliner zelf is goed zwart en blijft (althans) bij mij de hele dag goed zitten. Ik gebruik deze eyeliner regelmatig, toch een favorietje geworden.

CHARLOTTE TILBURY: MASCARA & EYELINER REVIEW

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Happy shopping babes!

Prijzen:

  • Full Fat Lashes Mascara €29
  • Feline Flick Eyeliner €29

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May