Hebben jullie ook het gevoel dat het pas net zomer is geweest? Toch komt de kerst er ook alweer aan! De tijd van gezelligheid en cadeautjes. In dit artikel zie je een hele fijne Bodyshop Cadeau tip. Kijk je mee?

THE BODYSHOP

THE BODYSHOP CADEAU TIPS

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

SPECIAL EDITION SEASONAL TREATS

THE BODYSHOP CADEAU TIPS

Speciaal voor de koude, maar binnen toch lekker warme, maanden heeft de Bodyshop een hele fijne collectie uitgebracht. Zoals ze natuurlijk ieder jaar weer doen.
Let wel, de producten zijn limited edition, dus echt speciaal voor de winter van 2018!
Een leuke cadeautip zijn de Body Butters. In deze collectie vind je drie nieuwe en speciale geuren. Namelijk de Berry Bonbon, de Peppermint Candy Cane en de Vanilla Marshmallow lijnen. Niet alleen kun je gaan voor de body butter, maar ook een scrub, handcrème,  shower gel en onder andere een body lotion.

THE BODYSHOP CADEAU TIPS

De Body Butters zijn overigens mijn favoriet. Ze zijn namelijk ontzettend lekker romig en hydrateren je huid als een gek! Ik gebruik de Body Butters het hele jaar door eigenlijk.
Zelfs als ik het in de ochtend heb aangebracht, dan ruik ik het ’s avonds nog steeds! En voelt mijn huid nog steeds gehydrateerd.
Mijn favoriete geur van de Seasonal collectie is de Vanilla Marshmallow, hoe kan het ook anders. Een heel fijne zachte maar zoete geur.
De Peppermint Candy Cane vind ik iets minder lekker, maar als je van fris houdt dan is dit zeker je ding. Tot slot is er nog de Berry Bonbon en is echt fruitig en sensueel.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

THE BODYSHOP CADEAU TIPS

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijs:

  • Body Butter €6 (50ml) €16 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May