Wie is er benieuwd naar de nieuwste Styletone box? Niet alleen de box van november, maar ook met veranderingen. Wat er dan verandert is en of ik daar blij mee ben dat vind je terug in dit artikel. Have fun!

STYLETONE BOX

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

De Styletone box is één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €15,95 per maand en krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
Leuk is dat degene met de allermooiste foto op social media een gratis box krijgt! Yay. Als jij de inhoud van de box op instagram plaatst met de hashtag #styletone, dan win jij misschien een gratis box!
Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven.
De november box is iets veranderd, de box kost namelijk nu €15,95 en er wordt gezorgd voor meer variatie in de box qua producten, het magazine wordt uitgebreider, je krijgt standaard 30% korting op de producten als je ze nogmaals wil aanschaffen én het spaarsysteem komt in januari terug!

LIPSTICK

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

Als eerst vinden we een Lipstick van Ardency Inn t.w.v. €25. De lipstick belooft een volledige (matte) dekking te geven en aan te voelen als een balsem. Dit komt door de toegevoegde essentiële oliën die de lippen tegelijkertijd verzorgen en zorgen voor een longlasting effect.
Er zijn drie (herfst) kleuren toegevoegd in de box, de kleur die ik heb is ‘Circa Rose’. Een prachtige diepe roze/rode kleur!

TANNING MOISTURISER

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

Oeh, ik hou van dit soort tubes. Het is een Tanning Moisturiser van B.Tan, een merk dat ik nog niet ken. De waarde van dit product is €8.99.
Het is een bodylotion dat zorgt voor een subtiele bruining, het verzorgt én maakt je dus net iets bruiner. De crème geeft niet af en wordt ook niet vlekkerig. De lotion is wit van kleur en ruikt echt zalig, helemaal niet naar tanning producten maar juist heel fris. Lekker!

FACIAL OIL

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX
UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

Oh heerlijk! Mijn favoriete huidverzorgingsproduct is zonder twijfelen een gezichtsolie. Ik ben dus blij om dit in de box te vinden. Het is de Facial Oil van Dr. Botanicals en bevat Marokkaanse roos en zit vol met vitaminen en mineralen. Deze beloven je huid te helpen bij het verjongen, vernieuwen en het beschermen van de huid. Verder is de olie rijk aan antioxidanten en heeft het hydraterende eigenschappen. Ook niet onbelangrijk is de geur: Heerlijk! Bij het openen van het flesje ruik je het al. Zo fijn! De olie heeft een waarde van €33.

FACE MASK

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

Ook altijd goed is een gezichtsmasker in de box. Zeker in de herfst vind ik hydraterende maskers een MUST. Dit Hydro Face Mask van Vitamasques t.w.v. €9 is ontworpen door een Koreaans/Brits merk en speciaal voor de huid die wat hydratatie en vocht kan gebruiken. Het masker belooft de huid namelijk maximaal 120 uur te hydrateren. Wauw!

MINERAL BLUSH

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

Tot slot een prachtige Mineral Blush van Creative Cosmetics met een waarde van €21.95. Dit merk is opgericht voor vrouwen met een gevoelige huid want zij werken alleen met pure ingrediënten die rechtstreeks uit de aarde komen. De blush is goed gepigmenteerd en vegan. Er zijn vijf verschillende tinten toegevoegd in de boxen. In mijn box zit de kleur ‘Dora’, precies de kleur die ik het mooist vind!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING DE STYLETONE NOVEMBER BOX

Ik was wel benieuwd naar deze box omdat er aangegeven wordt dat er meer variatie zal zijn. Dat klopt! Er zitten huidverzorgingsproducten én make-up producten in. En allemaal voor een ander deel van het lichaam en met een andere functie. Ook denk ik dat iedereen de producten kan gebruiken. Hoewel een lipstick vaak persoonlijk is.
Het fijnste product vind ik de gezichtsolie. HEERLIJK, die komt op mijn nachtkastje te staan om lekker voordat ik ga slapen aan te brengen.
De totale waarde van de box is deze maand €97.94!

Alle producten zijn cruelty-free en parabenen-vrij!

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €15,95 voor de box. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May