De nieuwste Delilah Gloss is niet alleen een pareltje om te zien, de volledige opbrengst ervan gaat naar de Nederlandse Brandwonden Stichting. Prachtig! In dit artikel zie je de gloss en vertel ik je waar je deze kunt kopen!

DELILAH COSMETICS

ALISA COLOUR GLOSS: DE NIEUWSTE DELILAH GLOSS

Het merk Delilah Cosmetics is een zalig merk waar ik vaker producten van heb gebruikt. Ben je benieuwd? Kijk dan eventjes hier.
Het merk is ontstaan vanuit een passie voor cosmetica en de wens van alle vrouwen met alle huidtypen. De producten zijn te herkennen aan de luxe en elegante uitstraling en zijn ook nog eens  dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen.

ALISA COLOUR GLOSS

ALISA COLOUR GLOSS: DE NIEUWSTE DELILAH GLOSS

Het nieuwe product van dit heerlijke merk is de Alisa Colour Gloss en is speciaal voor de Nederlandse Brandwonden Stichting gemaakt. Ik vind het altijd prachtig als er een goed doel achter een product zit.
Alisa is vernoemd naar de dochter van de Nederlandse mede-eigenaar van Delilah Cosmetics. Zij is op zeer jonge leeftijd ernstig verbrand en de littekens zullen voor altijd zichtbaar blijven. Dankzij de Nederlandse Brandwonden Stichting kan Alisa genieten van een zorgeloze jeugd.
Met dit product wil Delilah Cosmetics meer aandacht schenken aan deze stichting. De volledige opbrengst van deze gloss gaat namelijk naar de stichting!

De lipgloss zelf is een holografische, veelzijdige en sparkling nude gloss die past bij iedere teint en ieder moment (hey dat rijmt!). De gloss is vol maar voelt niet plakkerig aan en is lekker luchtig. Btw. Je kunt de gloss ook als highlighter gebruiken!
Alisa is geen limited edition trouwens, ze heeft een vaste plek in de collectie.

ALISA COLOUR GLOSS: DE NIEUWSTE DELILAH GLOSS
ALISA COLOUR GLOSS: DE NIEUWSTE DELILAH GLOSS

Ik vind het zo mooi dat dit product een vast product is in de collectie en dat de VOLLEDIGE opbrengst naar de stichting gaat. Dit zie je namelijk niet vaak. Yay to Delilah Cosmetics for this.
De gloss zelf is ook een plaatje om te zien. Je kunt hem gebruiken over bijvoorbeeld een matte lipstick, maar ook op zichzelf. De kleur is holografisch maar bij mij neigt het wat peachy te worden. En daar hou ik van! Ook de shine en de sparkles gaan lekker los.
Ik zou zeggen absoluut kopen! Al is het alleen maar om de Brandwonden stichting te steunen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ALISA COLOUR GLOSS: DE NIEUWSTE DELILAH GLOSS

Delilah Cosmetics is in Nederland onder andere bij Babassu te koop. Voor de volledige collectie en meer informatie over het merk kijk je op de website van Delilah zelf. Hier vind je alles wat je nodig hebt.
Wil je de kleuren allemaal even uitproberen en kijken wat jouw perfecte match is? In Amsterdam zit de Flagship Store en die is echt prachtig! De dames daar zijn ook ontzettend lief en kunnen je goed helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijs:

  • Alisa Colour Gloss €27.50

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May