Een blush en een highlighter zijn essential voor een frisse uitstraling. De Tarte Blush & Highlighters met Amazonian Clay beloven tot wel 12 uur lang goed te blijven zitten én verzorgen tegelijkertijd ook nog eens je huid. Lees je mee?

TARTE COSMETICS

TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER

Het merk Tarte Cosmetics zal onder make-up leken niet veel herkenning opleveren. Maar de make-up freaks kennen dit merk al jaren! Het Amerikaanse make-up merk is niet alleen cruelty-free en bevat het natuurlijke ingrediënten, maar veel van de producten zijn ook nog eens vegan.
Het merk is gespecialiseerd in make-up maar ook in skincare en de producten zijn altijd vrij van parabenen, minerale oliën, ftalaten, triclosan, gluten en SLS.
Benieuwd naar meer producten van het merk die ik heb geprobeerd? Kijk dan even hier.

AMAZONIAN CLAY 12H BLUSH & HIGHLIGHTER

TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER

TARTE BLUSH EN HIGHLIGHTER

Ik begin met de Amazonian Clay Blush, een award winning product die belooft de hele dag goed te blijven zitten. De blush wordt omschreven als een superzachte poeder vol met minerale pigmenten die geen harde lijnen achterlaten. In 10 kleuren verkrijgbaar.
De Amazonian Clay Highlighter is in drie tinten verkrijgbaar en geeft een prachtige glow die maar liefst 12 uur goed zichtbaar is.
De Amazonian Clay in beide producten zorgt ervoor dat de olie op de huid wordt geabsorbeerd en hydrateert tegelijkertijd.
De blush in deze review is de tint ‘Captivating’ en de highlighter is de tint ‘Sparkler’.

TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER
TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER

Ik vind de doosjes ZO cute! Het zijn heel zachte pasteltinten en doen me denken aan gebakjes. Don’t know why. Maar ik hou ervan.
In het doosje zit ook een spiegeltje, wat handig is als je de poeders meeneemt en on the go nog wat wil sparklen.
Wat ik zo prettig vind is dat de poeders inderdaad geen harde lijnen achterlaten (ik haat dat) maar toch goed gepigmenteerd is. Hierdoor geeft de blush een heel subtiele mooie blushy look en de highlighter is lekker sparkly zonder glitters. Echt een radiant glow krijg je ervan.

BLUSH & GLOW

TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER

De Blush & Glow is een blush en een highlighter in één. Let op, het is een limited edition! Deze is in twee tinten verkrijgbaar. De tint die je in dit artikel ziet is de ‘Peachy Glow’. Toch zijn alle twee de tinten geschikt voor alle huidtinten (handig!). Dit duo zorgt ervoor dat je in no-time een mooi geshapete look hebt. De poeder is olie-vrij en hydrateert de huid. Dit is namelijk ook geinfuseerd met de Amazonian Clay!

TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER
TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER

Hoe leuk is het poederdoosje. Het lijkt wel een feestje met al die dots. De gouden kleur geeft het geheel wat sjieks en feestelijks.
Ideaal trouwens om mee te nemen omdat er en een blush én een highlighter inzitten zodat je ruimte bespaart in je handtas. De kleurtjes vind ik prachtig, ik hou van peachy kleurtjes. De highlighter heeft een warme ondertoon waardoor het prachtig staat op een gebruinde huid maar ook heel mooi op een wat lichtere huid!

LOOK

TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

TARTE BLUSH & HIGHLIGHTER

Tarte Cosmetics is verkrijgbaar via de webshop van Tarte zelf. Wanneer je iets bestelt dan heb je je pakket binnen 7-10 werkdagen binnen.

Prijzen:

  • Amazonian Clay Blush €34
  • Amazonian Clay Highlighter €31
  • Blush & Glow Duo €35

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affiliate

May