De nieuwste hype in de parfum wereld is By Kilian. De erfgenaam van de Hennessey-cognac heeft zijn goede smaak en neus gebruikt om een parfum merk op te zetten. Love it! Ik koos voor de Adults geur. En in dit artikel vind je alle informatie over deze uniseks parfum. 

KILIAN

BY KILIAN - ADULTS

By Kilian

Kilian is het nieuwste parfum merk dat te vinden is bij Douglas. Kilian Hennessey is de erfgenaam van het Hennessey-cognac merk en hij heeft de neus, goede smaak en uitgebreide geurenkennis geërfd van zijn familie, en omgezet in een parfumlijn die zijn naam draagt.  Elke geur staat voor flirterige fun en vrijspel, elke geur is een gedurfd statement, durven beminnen op jullie manier.
De flacons zijn prachtig en de geuren bestaan uit die voor dames en uniseks geuren.

ADULTS

BY KILIAN - ADULTS

De Adults geur behoort tot de uniseks geur variant van de ‘My Kind of Love’ lijn. En ik heb deze gekozen omdat hij me het meest aanspreekt. De rest is wat zoeter, deze geur is vooral kruidig maar toch zacht. Het is een Eau de Parfum wat betekent dat de geur ook lekker lang blijft hangen.
Het volgende vertelt Kilian Hennessey over deze geur:

“I wanted to create the solution to all of lovers’ quarrels with a fragrance to end all fighting. Adults is a very sensual scent with a top note of fig milk that hits soft like naked skin, then cedarwood and vanilla prolong the experience into much more than six minutes of pleasure.”—Kilian Hennessy.

De geur wordt omschreven als een sensuele geur met als top noot vijgenmelk dat zo zacht is als een naakte huid, cederhout en vanille zorgen voor de wat meer kruidige maar toch milde geur.

BY KILIAN - ADULTS
BY KILIAN - ADULTS

Ten eerste vind ik de flacons alleen al prachtig. Sjiek zwart maar met grote letters die het geheel een rebelse look geeft. Zelf koos ik dus voor Adults omdat ik meer hou van kruidig dan van bloemig of erg zoet. De Princess is bijvoorbeeld helemaal geschikt als je van zoete geuren houdt.
Wanneer ik de parfum draag krijg ik vaak complimenten over de geur. Zelfs uren later nog, als ik het zelf niet meer ruik. De geur blijft dus echt ontzettend lang hangen en voor mij is dat absoluut een pluspunt.
Ik vind de geur meer vrouwelijk dan mannelijk overigens, maar een man zou er inderdaad ook wel mee kunnen wegkomen. Voor de herfst is de Adults trouwens echt perfect! Love it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BY KILIAN - ADULTS

By Kilian wordt sinds kort verkocht bij Douglas. Hier kun je ook terecht om even te snuffelen. Want de vier geuren zijn echt totaal anders! Toch even doen dus voordat je hem aanschaft. Maar als je ze al kent zijn ze online ook gewoon te koop.

Prijs:

  • By Kilian – Adults €67 (30ml), €95 (50ml) en €125 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review+ affiliate

May