Het reinigen van je huid vervelend? Dat hoeft het niet te zijn. Maak er lekker je eigen me-time van. Matis Beauty helpt een handje met haar lekker ruikende en fijne reinigingsproducten. Kijk je mee?

MATIS HUIDVERZORGING

MATIS BEAUTY EXPERT VOOR HET REINIGEN VAN JE GEZICHT

Misschien klinkt het merk Matis je niet heel bekend in de oren. Dat is ook niet zo gek, want het merk komt uit Frankrijk maar bestaat al vanaf 1963! Opgericht door chemisch ingenieur Eugène Mavromati uit Parijs. Het merk is gespecialiseerd in actieve ingrediënten en heeft een groot assortiment, van huidverzorging, make-up, producten voor heren en zelfs haarverzorging.
Het merk is inmiddels in 69 landen verkrijgbaar en staat bekend als dé beauty expert. Absoluut dus een merk om toch even je neus in te stoppen!

MATIS RÉPONSE VITALITE CLEANSING DUO

MATIS BEAUTY EXPERT VOOR HET REINIGEN VAN JE GEZICHT

Jullie weten allemaal dat ik hou van make-up. Maar ik verwijder het echt braaf iedere avond van mijn gezicht. Geloof me, als ik dit niet doe heb ik binnen de kortste keren een onzuivere huid.
Ik hecht dan ook veel waarde aan kwalitatief goede en ook fijne producten waarmee ik mijn huid kan reinigen.
Mijn oog viel op het merk Matis en dan precies op dit duo. Het is een set van een lotion en een milk die geschikt is voor de gestresste, veeleisende en vermoeide huid.
Het belooft vuil en make-up te verwijderen terwijl het tegelijkertijd de huid verheldert. Ook garanderen zij dat je 6 maanden lang kan doen met dit duo.

MATIS BEAUTY EXPERT VOOR HET REINIGEN VAN JE GEZICHT
MATIS BEAUTY EXPERT VOOR HET REINIGEN VAN JE GEZICHT

Ik begin met de Energising Cleansing Emulsion. Hiermee begin je ook je reinigingsroutine. De textuur is echt een milk/lotion en heeft een witte kleur. De geur is zó lekker. Het ruikt naar die heerlijke specifieke cosmetica geur. Ik hou ervan! Lekker zacht en mild. De actieve ingrediënten van de milk zijn:

  • Vitamine Complexen A, C en E
  • Koper, Zink en Magnesium

Wat je doet is het volgende, je brengt het aan in je handpalm en verdeelt het over je gezicht en je hals. Vervolgens ga je dit lekker inmasseren en spoel je het af met warm water. Stap 2 komt hierna!

MATIS BEAUTY EXPERT VOOR HET REINIGEN VAN JE GEZICHT
MATIS BEAUTY EXPERT VOOR HET REINIGEN VAN JE GEZICHT

Hierna gebruik je de Energizing Lotion. Deze heeft een vloeibare textuur en een oranje/gele kleur. De geur is lekker fruitig! Het doet me denken aan frisse mandarijntjes.
De actieve bestanddelen in de lotion zijn:

  • Vitamine Complex en A, C en E
  • Koper, Zink en Magnesium

Breng het aan op een wattenschijfje en ga er lekker mee over het gezicht. De lotion belooft ook nog een betere opname van de andere huidverzorgingsproducten die je erna gebruikt.

MIJN ERVARING

MATIS BEAUTY EXPERT VOOR HET REINIGEN VAN JE GEZICHT

Belangrijk is nu natuurlijk wat ik ervan vind. Eerlijk gezegd vind ik het heerlijke producten. Het reinigen van mijn huid is echt een ritueel en daar horen producten bij die lekker aanvoelen én lekker ruiken. Ook gemak vind ik belangrijk.
Dit duo scoort op alle bovenstaande punten goed. Ook mijn make-up wordt inderdaad helemaal verwijderd. Als ik na afloop met een wattenschijfje over mijn huid ga dan zit er niets meer op mijn gezicht qua vuil of make-up.  Let op, het is niet geschikt voor oog make-up. Deze zou ik er als eerste afhalen voordat je begint met dit duo.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Dit duo is te koop als een set. Wat prettig is, want hierdoor ben je goedkoper uit. Het merk Matis is overigens exclusief te koop bij Beautyfashionshop.nl en hier vind je het Matis Réponse Vitalite Cleansing Duo.

Prijs:

  • Matis Réponse Vitalite Cleansing Duo van €107 afgeprijsd naar €26.75 yay!

$

May