Het is herfst, en je zit het liefst op de bank met een dekentje en kaarsen. Een lekker ruikend huis is dan zalig! De Oolaboo Room Spray is een luxe huis parfum met een heerlijk diepe en intense geur. Perfect voor in deze tijd van het jaar. Lees je mee?

OOLABOO

OOLABOO ROOM SPRAY

Eerst wat informatie over dit fijne merk. Oolaboo is een Nederlands merk dat is opgestart door twee broers, waarvan er eentje kapper was. Hun droom was om een cosmeticamerk te ontwikkelen en deze droom kwam uit in  2011.
Oolaboo gelooft in schoonheid van buitenaf maar weten dat 70% van binnenuit komt. Een belangrijk uitgangspunt van het merk is dan ook dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Geen enkel product bevat parabenen, sulfaten en minerale oliën. Het merk heeft een groot assortiment van huidverzorging, haarproducten, mondverzorging en lifestyle producten zoals geurkaarsen, roomspray’s en geurstokjes.

OOOO DE PARFUM ROOMSPRAY

OOLABOO ROOM SPRAY

Binnenkort ga ik de haarverzorging van het merk testen, maar nu begin ik met de Oooo de Parfum Roomspray. Something I like a lot. Ik ben gek op lekkere geurtjes in huis.
De nieuwe geur in de parfumcollectie is de 04 roomspray. De geur is geïnspireerd door de liefde voor reizen en bevat een fusie van exotische geuren tot alle delen van de wereld. Denk aan tropische bloementuinen en oosterse kruidenbazaars.
Deze specifieke roomspray heeft een intense warme geur van sandelhout en leder.

OOLABOO ROOM SPRAY
OOLABOO ROOM SPRAY

De flacon is in twee maten verkrijgbaar. Wat ikzelf wel prettig vind, zo hoef je namelijk niet meteen een grote fles te kopen maar kun je de geur eerst even proberen door middel van het kleinere flesje.
De geur zelf is heerlijk. Het wordt omschreven als een intens warme geur en dat is het ook echt. Ik ben geen bloemig type en deze geur is dan ook op mijn lijf geschreven.
Het doet me ook een beetje denken aan een herenparfum, maar dan lekkerder haha! Ik heb een echt vrouwenhuis, maar deze roomspray geeft mijn huis net dat extra beetje pit. Heerlijk, zeker voor nu in de herfst!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

OOLABOO ROOM SPRAY

Oolaboo is verkrijgbaar via Oolaboo.com de officiële webshop van het merk. De Christmas Gift Boxen staan inmiddels ook al online, daar zou ik zeker even een kijkje nemen 😉

Prijzen:

  • OOOO de Parfum Roomspray €15 (60ml) €54.75 (500ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review – affiliate

May