Tarte Cosmetics heeft fantastische verpakkingen. Kunstwerkjes op zich. Maar het is prettig als de make-up ook nog wat doet. In dit artikel probeer ik de Lights, Camera, Lashes Mascara en de Maneater Eyeliner. Neem je een kijkje?

TARTE COSMETICS

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

Het merk Tarte Cosmetics zal onder make-up leken niet veel herkenning opleveren. Maar de make-up freaks kennen dit merk al jaren! Het Amerikaanse make-up merk is niet alleen cruelty-free en bevat het natuurlijke ingrediënten, maar veel van de producten zijn ook nog eens vegan.
Het merk is gespecialiseerd in make-up maar ook in skincare en de producten zijn altijd vrij van parabenen, minerale oliën, ftalaten, triclosan, gluten en SLS.
Benieuwd naar meer producten van het merk die ik heb geprobeerd? Kijk dan even hier.

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

Le Mascara Tarte Cosmetics

De Lights, Camera, Lashes™ 4-in-1 Mascara van Tarte is een cult classic. Deze bestseller zorgt er namelijk voor dat je wimpers volume, lengte en krul krijgen terwijl ze ook nog worden verzorgd door de toegevoegde rijstzemelen, olijf vetzuren en provitamine B-5.
De mascara wordt omschreven als een push-up bra effect voor je wimpers.De mascara is ook verkrijgbaar in een waterproof variant.

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

VOOR DE MASCARA

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

NA DE MASCARA

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

Ten eerste moet ik zeggen dat ik de verpakking echt geweldig vind. Knalpaars en in een superleuke vorm. Een soort tube, alleen je kunt er (gelukkig) niet in knijpen. Het borsteltje is prettig, ik krijg namelijk geen klontjes bij het aanbrengen van de mascara. Wat ik écht het grootste voordeel vind is dat de mascara totaal niet uitloopt. Ik heb hier erg snel last van onder mijn buitenste ooghoeken. Hier totaal niet. En dit is niet de waterproof versie. Die is dus nog beter denk ik.
De mascara geeft mijn wimpers inderdaad volume en krul, zoals je hierboven goed kunt zien. Zonder dat mijn wimpers keihard worden. Zeker een mascara die ik aanraad als je van een natuurlijke ooglook houdt en een langhoudende mascara zoekt.

MANEATER EYELINER

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

Als kers op het toetje nog even de Maneater Self-Sharpening Eyeliner. Om je ooglook net wat intenser te maken. De eyeliner is een zacht gel-achtig potlood waardoor het gemakkelijk glijdt over de huid. De eyeliner valt onder de Amazonian Clay collectie en is longlasting en smudge- en waterproof. In de dop zit een puntenslijpertje, waardoor je dus bij ieder gebruik een lekker scherp puntje hebt. Ideaal!

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS
LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

Ik ben zelf nooit zo een fan van eyeliners (behalve de liquids dan), omdat ze vaak en snel smudgen. Ook ben ik geen fan van harde lijnen. Maar wat wél mijn ding is om net wat meer intensiteit aan mijn ogen te geven. En dat doe ik door zwart tussen de wimperhaartjes aan te brengen. Geen harde lijnen dus maar toch een zwoele look (en het maakt je wimpers optisch voller).
Deze is daarvoor perfect, hij loopt namelijk écht niet uit. Zelfs niet na een nachtje slapen, soms gebeurt dit per ongeluk wel eens.
Je kunt deze eyeliner ook gebruiken als wing liner. Ik ga dan liever voor een liquid variant, maar daar moet je wel wat ervaring in hebben. Heb je dat niet is dit potloodje zeker de moeite waard.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

LIGHTS, CAMERA, LASHES MASCARA TARTE COSMETICS

Le Mascara Tarte Cosmetics is verkrijgbaar via de webshop van Tarte zelf. Wanneer je iets bestelt dan heb je je pakket binnen 7-10 werkdagen binnen.

Prijzen:

  • Lights, Camera, Lashes Mascara €25
  • Man-eater Eyeliner €20

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May