Heb je beschadigd haar of wil je dit juist voorkomen? Dan is een goede haarborstel vaak essentieel. De Tangle Teezer kennen jullie vast al, de nieuwste borstel van dit merk is de Wet Detangler en ik probeerde hem uit. 

Tangle Teezer

Ik ben gek op het merk Tangle Teezer, dit zijn namelijk echt de haarborstels die goed door mijn natte/geklitte haar komt zonder mijn haar af te breken.
Kort wat informatie over de Tangle Teezer:

Klitten in uw haar? Tangle Teezer is de oplossing. Pijnloze ontklitting wordt bereikt door een vaste druk te gebruiken. Daarnaast geeft de borstel een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid. In tegenstelling tot conventionele borstels en kammen, kan de Tangle Teezer worden gebruikt vanaf de haarwortel en vanaf het midden van de haarlengte tot aan de punten.

De Tangle Teezers zijn in zowel haarextensions, weaving als in pruiken te gebruiken. Ook geschikt voor krullend haar en afro haar – Douglas.nl

THE WET DETANGLER

DE NIEUWE TANGLE TEEZER

De Wet Detangler is de nieuwste borstel van het merk en snapt hoe het nat en kwetsbaar haar moet behandelen. De borstel heeft maar liefst 325 unieke ’tandjes’ die flexibel zijn en daardoor makkelijk door klitten in het haar gaat zonder het haar af te breken. De borstel is in vier kleuren verkrijgbaar: lichtroze, roze, wit en zwart. De kleur van mijn borstel is (obviously) zwart. Lekker stijlvol.

DE NIEUWE TANGLE TEEZER
DE NIEUWE TANGLE TEEZER

Ik ben echt gek op deze borstel. Hij ligt ook in de badkamer omdat ik daar mijn natte haar het best kan uitborstelen. Zelf heb ik behoorlijk beschadigd haar door al het verven en draag ik mijn haar vaak vast. Ook niet bevorderlijk voor mijn haar. Ik heb dan ook veel haaruitval helaas.
Met de Tangle Teezer kun je meer haaruitval voorkomen en beschadigd je haar niet meer dan dat het al is.
Ik was al fan van het merk, ik heb namelijk ook een Tangle Teezer zonder handvat, erg makkelijk om mee te nemen in je tas ook! Deze borstel is prettig voor thuis. Je kunt hem overigens ook voor droog haar gebruiken hoor! En ik gebruik de borstel erg graag voor mijn extensions. Hierdoor gaan deze ook minder pluizen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE NIEUWE TANGLE TEEZER

Deze borstel maar ook de andere borstels en designs zijn verkrijgbaar bij Bol.com en John Beerens.

  • de Wet Detangler €11.21

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May