Vorige maand was ik bij de première van de nieuwe Disney film|: The Nutcracker and the Four Realms. Waarom? Omdat OPI samen met Disney een superleuke collectie heeft opgezet die geïnspireerd is door deze film. De OPI Nutcracker collectie. Limited én super cute. Kijk je mee?

OPI NUTCRACKER COLLECTIE

OPI Nutcracker collectie

OPI heeft haar handen samen geslagen met Disney en heeft een ‘The Nutcracker and the Four Realms’ collectie voor kerst gelanceerd!
De collectie bestaat uit 12 kleuren en zijn limited edition.
De lakjes zijn natuurlijk geïnspireerd op Disney’s verfilming van het klassieke en avontuurlijke verhaal. De kleuren verwijzen dan ook naar suikerzoete lekkernijen, delicate bloementinten, levendige kleuren die passen bij de vintage speelgoedsoldatenkostuums, maar bevat ook koele ijs- en blauwtinten die passen bij een sprookjesachtig winder-wonderland.

OPI NUTCRACKER COLLECTIE
OPI NUTCRACKER COLLECTIE
OPI NUTCRACKER COLLECTIE

De collectie bevat 3 glitters (how cute voor kerst) in de tinten zilver, goud en rosé. Alle lakjes zijn verkrijgbaar vanaf 1 november 2018 in infiniet shine en Gelcolor. Ook zijn er zoals altijd minipacks verkrijgbaar.
Leuk weetje: Ik was door OPI uitgenodigd voor de premiere van de film en daar kreeg ik de goodiebag met alle kleurtjes mee.
Mijn favoriete kleuren zijn Dreams Need Clara-fication (lichtblauw) en I Pull the Strings (Rosé Glitter). Hoe leuk zijn de namen trouwens?

OPI NUTCRACKER COLLECTIE
OPI NUTCRACKER COLLECTIE

Ps. Ook Glade heeft een leuke collectie uitgebracht ter ere van deze film. In drie verschillende geuren: Nut Delight, Sweet Fantasies en Magical Forest. Het fijnst zijn natuurlijk de geurkaarsen, maar er zijn ook spray’s beschikbaar.
De geur op de foto is de Sweet Fantasies kaars en ruikt heerlijk zwoel naar pruimen, bramen en viooltjes.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

OPI NUTCRACKER COLLECTIE

Deze lakjes kun je allemaal kopen via de webshop van OPI. Ook kun je ze aanschaffen bij de salons die het merk verkopen.
Om te kijken welke dat zijn kun je een kijkje nemen op de website van OPI waar je kunt vinden waar bij jou in de buurt een salon te vinden is. Sowieso kun je de nagellak en de setjes vinden bij Douglas! Glade is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

  • OPI Infinite Shine 15ml €18.95 per stuk
  • Glade Geurkaars €3.29 (bij Kruidvat)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May