Ever seen such a cute Holiday Collection? NYX Cosmetics heeft voor de feestdagen deze Whipped Wonderland collectie gemaakt. En het is TE CUTE! Kijk snel verder voor alle items en natuurlijk de swatches. 

NYX COSMETICS

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas). Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

WHIPPED WONDERLAND

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

Whipped Wonderland is DE nieuwe Holiday Collection van het jaar. NYX Professional Make-up heeft, na een heleboel rebel-edgy collecties te hebben uitgebracht, een heerlijk nieuwe zoete collectie.
De collectie bestaat uit een oogschaduw palette, de matte lippies maar dan in metallic, de powder lippies en liquid highlighters. En de verpakkingen zijn té cute! Ook hebben ze een lusje, zodat je ze in de kerstboom kunt hangen. Love it!

SOFT METALLIC LIP CREAM SET

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

Starting with this cute Soft Metallic Lip Cream Set in een Carrousel. Het is uiteraard een limited edition item en bevat een regenboog aan nieuwe kleuren. Ze zijn precies hetzelfde als je gewend bent van de Soft Matte Lip Creams maar dan met een metallic finish.

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES
NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

I love love love de Soft Matte Lip Creams en dit zijn dezelfde lippies maar dan net iets feestelijker. Precies wat je nodig hebt voor de feestdagen dus. Heerlijke kleurtjes allemaal. Om de namen van de swatches te zien klik je gewoon even op de foto.

POWDER PUFF LIPPIES

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

Ja, ook deze kennen we al! De Powder Puff Lippies. Maar dan in nieuwe kleurtjes voor de Whipped Wonderland collectie. Ze zijn in drie nieuwe kleurtjes verkrijgbaar met een matte finish. De mousse-achtige textuur zorgt ervoor dat ze lekker zacht zijn en niet uitdrogen. Ook de zachte applicator is prettig om het aan te brengen op de lippen.

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES
NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

Niet echt pastel kleurtjes, maar hele mooie herfsttinten eigenlijk. De Cake-pop, Butterscotch en Fudge-it zijn de namen en klinken al zalig.
Ik moet zeggen dat ik ze alledrie prachtig vind, maar de Cake-pop met haar paars/rode tinten vind ik het mooist.

LIQUID HIGHLIGHTERS

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

De Whipped Wonderland Liquid Highlighters zijn in twee tinten verkrijgbaar. Een koele en een iets warmere tint. De liquid highlighters zijn heerlijk om aan te brengen op een huid zonder- én met make-up.
Ze bevatten shimmers die in het licht reflecteren en je krijgt meteen een prachtige glow.

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES
NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

Ik kies altijd voor de warmere tinten highlighters. Voor mij is de Dazzler dus the one. Hoewel de Flight of the Fairy wel meer glow geeft en meer opvalt. Voor een wat lichtere huid is deze echt heel mooi! Fijn is dat de highlighters geen glitters bevatten en doordat ze liquid zijn, kun je ze heel mooi blenden met je huid. Glow away baby!

WHIPPED WONDERLAND EYESHADOW PALETTE

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

Tot slot is er nog het Whipped Wonderland Eyeshadow Palette. Het palette bevat acht velvety en gepigmenteerde poeders in warme tinten. Er zijn vier matte poeders en vier shimmer poeders. Je kunt met dit palette een mooie natuurlijke look maken of ga los met de shimmers en de donkerdere tinten voor een feestelijke en zwoele eye-look.

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES
NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

De basiskleur van dit palette is toch wel bruin/roze/rood. Wederom echt herfsttinten, net als de Powder Puff Lippies.
De poeders zijn zoals ik van andere palettes van het merk gewend ben, lekker gepigmenteerd en hebben weinig fall-out.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NYX WHIPPED WONDERLAND! + SWATCHES

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijzen:

  • Whipped Wonderland Soft Metallic Lippies Set €31.65
  • Whipped Wonderland Powder Puff Lippies €9.40 pst.
  • Whipped Wonderland Liquid Highlighters €9.40 pst.
  • Whipped Wonderland Eyeshadow Palette €21.20

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affiliate

May