Heb je in de koudere maanden ook last van een drogere huid? Het Rehydrating Moisture Mask van Paula’s Choice zorgt ervoor dat je huid weer helemaal gehydrateerd wordt. Althans, dat beloven ze. Ik ben altijd op zoek naar goede hydraterende producten, dus ik was erg benieuwd. Kijk je mee?

PAULA'S CHOICE

Paula's Choice Rehydrating mask

Paula’s Choice is een geweldig skincare merk waar ik al wat ervaring mee had. Wellicht ken je het merk wel al.
Dit merk specialiseert zich door heel ingewikkelde namen maar producten die vaak écht werken. Voor ieder probleem hebben ze een product en voor ieder huidtype is er ruimschoots keuze. Niet onbelangrijk: Paula’s Choice test niet op dieren. Groot voordeel!
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden.

REHYDRATING MOISTURE MASK

Paula's Choice Rehydrating mask

Het Rehydrating Moisture Mask is ontwikkeld om de huid te hydrateren, te verzachten en helpt het vochtverlies te voorkomen. Hierdoor oogt de huid jonger en voelt de huid steviger en gezonder aan.
Het masker kan worden gebruikt als een ‘normaal’ masker, dus na aanbrengen 10 minuutjes wachten en het vervolgens afspoelen. Maar voor extra hydratatie laat je het lekker de hele nacht inwerken.

Paula's Choice Rehydrating mask
Paula's Choice Rehydrating mask

Ik was al even op zoek naar een goed hydraterend product omdat mijn huid in de herfst en de winter zoveel hydratatie nodig heeft. Ik merk het meteen, drogere huid, meer onzuiverheden en mijn huid voelt dan trekkerig aan.
Ik ga dus all the way en gebruik het masker de hele nacht. Ik breng het aan na het reinigen van mijn huid en ga lekker slapen. Ik moet zeggen dat ik er ECHT heel tevreden over ben. ’s Morgens voelt mijn huid namelijk goed gehydrateerd aan en voelt het ook niet trekkerig na het douchen.
Het masker is dik en romig en trekt ook niet echt in de huid, tenminste, je blijft een laagje op de huid voelen. Vind ik zelf wel prettig. Want hierdoor heb ik het gevoel dat het ook echt wat doet in plaats van dat mijn huid het opzuigt.
De geur is redelijk neutraal, niets speciaals aan. Wat ook wel weer prettig is voordat je gaat slapen. Dan hoeft het voor mij niet erg te ruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Paula's Choice Rehydrating mask

Paula’s Choice is verkrijgbaar via de webshop van Paula’s Choice zelf. Waar je heel gemakkelijk ook kunt kiezen voor producten speciaal gericht op jouw huidproblemen of huidtype.

Prijs:

  • Rehydrating Moisture Mask €30 (88ml)

Je kunt ook een sample krijgen. Hiermee kun je eerst even kijken of het product voor jou werkt. Een sample bevat 3ml en kost €0.70.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May