Speciaal voor de kerst heeft The Bodyshop Christmas Lipsticks uitgebracht. In dit artikel zie je de kleurtjes en natuurlijk de swatches! Cute! En erg leuk om als cadeau te geven.

THE BODYSHOP

BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

BODYSHOP CHRISTMAS TIPS

LIPSTICKS

BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS
BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS

De Colour Crush Lippies zijn heerlijke lipsticks met een goede, volledige dekking. De lipsticks zijn vochtregulerend en hebben een crème textuur waardoor het ook nog eens prettig aanvoelt op de lippen. Het bevat Maroela-olie en heeft een subtiele rozengeur.

BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS

De Sparkling Colour Crush Lippies zijn eigenlijk hetzelfde als die hierboven maar bevat een beetje glitter voor de perfecte feestlook.
De lipsticks zijn in drie verschillende kleurtjes te krijgen. Hierboven zie je de twee rood/roze-tinten. Ook is er nog een nude kleurtje.

BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS

METALLIC EYE LIQUID

BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS

Om je look helemaal compleet te maken, geef je ook je ogen een lekkere glitter touch met de Metallic Eye Liquid Metal. Een vloeibare oogschaduw met een metallic finish.
Deze is in drie tinten verkrijgbaar. Een roze tint, een bruine/nude tint en deze Holographic Platinum tint.

BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS
BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS

Wauw! Deze zijn echt gepigmenteerd! Ook gemakkelijk aan te brengen met het geïntegreerde sponsje. Ik zou de Holographic Platinum aanbrengen over een andere oogschaduw. Maar je kunt hem ook op zichzelf gebruiken. Hij valt in ieder geval op.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

BODYSHOP CHRISTMAS LIPSTICKS

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijzen:

  • Colour Crush Lipstick €10 pst.
  • Sparkling Colour Crush Lipstick €10 pst.
  • Metallic Eye Liquid €10 pst.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May