De bestseller van Dermalogica Skin Smoothing Cream heeft een nieuw jasje gekregen! De crème is een ultra hydraterend product en in dit artikel vertel ik je er alles over. En natuurlijk vertel ik ook wat ik ervan vind.

Titel

DERMALOGICA SKIN SMOOTHING CREAM

Dermalogica ontstond al in 1986 en is dus net één jaartje jonger dan ik. De oprichtster had vooral een gezonde huid voor ogen en niet persé de ‘beauty’ kant van huidverzorging. De producten mochten alleen worden verkocht bij gecertificeerde schoonheidssalons en ze zorgde ervoor dat alle  gangbare irriterende ingredienten weg werden gelaten uit de producten.

De verkoop in China is gestopt omdat ze niet op dieren willen testen! Yay!

Het is geen ‘schattig, mooi of luxueus’ merk maar een no-nonsense merk dat zich volledig richt op de gezonde huid. De producten bevatten daarom geen minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. En wat ik zelf echt supertof van het merk vind is dat ze hun verkoop in China hebben stop gezet sinds deze bij wet verplicht zijn om op dieren te testen. GO Dermalogica. Hier heb ik echt mega veel respect voor! Diervriendelijk all the way dus! Ook staan zij op de animal friendly lijst van PETA en Proefdier vrij!
Meer reviews over de producten van Dermalogica vind je hier.

SKIN SMOOTHING CREAM

DERMALOGICA SKIN SMOOTHING CREAM

Deze Skin Smoothing Cream is een voedende crème die zachte botanische ingredienten bevat.
Ook zijn er antioxidant vitamines toegevoegd die ervoor zorgen dat de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt behouden en wordt hersteld. Ook dit product bevat dus geen synthetische geur- en kleurstoffen.

DERMALOGICA SKIN SMOOTHING CREAM
DERMALOGICA SKIN SMOOTHING CREAM

De crème ruikt heel schoon en clean. Een lekkere geur vind ik wel. De textuur is ontzettend romig, een heerlijk dikke crème die ervoor zorgt dat je huid heel gehydrateerd aanvoelt.
Het trekt niet ontzettend snel in waardoor het voor een haast ochtendje niet de meest geschikte crème is, maar ideaal als je een ochtend of dagje geen foundation draagt.
Mocht je erna wel make-up gebruiken dan is het niet vettig zodat je make-up eraf glijdt. Het is alleen wat minder dekkend wanneer je de foundation aanbrengt. Dit kun je wel oplossen door twee dunne laagjes aan te brengen en het vervolgens af te poederen met een translucent powder.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DERMALOGICA SKIN SMOOTHING CREAM

De producten van Dermalogica zijn te koop bij de Bijenkorf en natuurlijk via de webshop van Dermalogica zelf.

Prijs:

  • Skin Smoothing Cream €69.90 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May