Als je al gek bent op het merk Image Skincare, dan is dit een limited edition die je moet hebben! De Image Skincare Holiday Gift Set is een samenstelling van drie heerlijke producten in een supermooi marmeren make-up tasje! Kijk je mee? 

IMAGE SKINCARE

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

Hier in Nederland is Image Skincare steeds bekender aan het worden. En terecht! Het merk is van oorsprong Amerikaans en daar mega bekend en populair. Het merk valt onder de high-end cosmetica en is ontwikkeld door Janna Ronert (CEO) en is van oorsprong schoonheidsspecialiste en Dr. Marc Ronert die van oorsprong plastisch chirurg is.
Hun main focus is Age Later en ze hebben voor ieder huidtype of huidprobleem wel een product. Het merk bestaat niet alleen uit producten, maar ook uit behandelingen (die je overigens ook in mijn kliniek: Clinic63 kan laten doen). Meer artikels over dit merk kun je hier vinden.

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET AGE DEFYING

Speciaal voor de feestdagen heeft Image Skincare een heel fijne anti-aging set samengesteld.
De set bevat de volgende producten:

  • Ageless Total Facial Cleanser
  • Ageless Total Pure Hyaluronic Acid Serum
  • Vital C Hydrating Repair Creme
  • Een Toilettas kado

AGELESS TOTAL FACIAL CLEANSER

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

Deze Ageless Total Facial Cleanser is, zoals de naam al zegt, een schuimige, hydraterende cleanser voor het gezicht. Het belooft alle make-up, talg en vuilheid te verwijderen en brengt de pH-waarde weer in balans en verfrist de huid als een toner. Een zachte glycolzuur blend start het exfoliatie proces en geeft de huid een zacht en fris gevoel.
Het is een 3 in 1-cleanser, exfoliator en een toner. De cleanser is geschikt voor de, verouderde huid, de normaal tot gecombineerde huid , de huid met hyperpigmentatie en na een behandeling, na een chemische peeling of microdermabrasie.

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!
DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

Als je het merk al kent, dan weet je hoe heerlijk de cleansers zijn en hoe fijn deze zijn voor je huid. Het merk wordt zelfs verkocht bij klinieken waardoor (ik in ieder geval) zeker weet dat de producten echt geschikt zijn voor gevoelige huidjes en na peelings en operaties. Toevallig ga ik zondag weer naar Clinic63 voor een Meso behandeling, dus komt deze cleanser mij heel goed uit!

VITAL C HYDRATING REPAIR CRÈME

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

Vervolgens is er de Vital C Hydrating Repair Crème en is een ultra-hydraterende vitamine C-antioxidant met een rijke zachte formule. Het wordt zelfs omschreven als de meest bijzondere crème van Image Skincare.
Het bestrijdt alle zichtbare tekenen van stress, vermoeidheid, rokershuid en andere huidproblemen veroorzaakt door externe invloeden en hydratatie. Ook deze crème is geschikt voor de gevoelige huid en natuurlijk ook na peelings en/of operaties.

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!
DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

De crème is heerlijk vol en voelt daarom heel prettig aan op de huid. Toch is de crème niet vet waardoor het goed gebruikt kan worden als basis onder je make-up.
De geur is ook erg fijn! Ik vind dit een van de meest fijne crèmes die ik heb gebruikt. En zeker als mijn huid wat te verduren heeft (gehad) dan gebruik ik deze! My lifesaver.

AGELESS TOTAL PURE HYALURONIC FILLER

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

De Ageless Total Pure Hyaluronic Filler en bevat een unieke en pure, hoog geconcentreerde en botanisch afgeleide hyaluron filler.
Het belooft de huid met 1 applicatie als pure hydratatie aan te laten voelen en direct een verjongend effect te geven.
Het serum bevat de krachtige anti-oxidant Vitamine E en heeft de geur van abrikoos, lekker!
De voordelen van het serum zijn onder andere de huid voller te laten aanvoelen, te hydrateren, te verzachten, het verminderen van ontstekingen en is parabenen vrij.
Het serum kan op ieder huidtype worden gebruikt. Zelfs op de heel gevoelige en net gepeelde of ontstoken huid.

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!
DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

Het serum komt in een mooi glazen flesje met een pipetje. Hierdoor kun je heel gemakkelijk de dosering aanpassen. Je hebt namelijk maar weinig nodig van het product.
De textuur is gel-achtig, ik had het vloeibaarder verwacht, dit is het dus niet. De geur is inderdaad heerlijk. Meestal ruiken dit soort producten heel neutraal, wat ik jammer vind. Deze dus niet!
Bij het aanbrengen merk ik ook dat het nergens prikkelt of irriteert. Zelfs niet rondom mijn ogen, waar ik het aan wil brengen vanwege de fijne lijntjes. Tot slot geeft het inderdaad meteen een voller en gehydrateerd gevoel.

TOILET TASJE

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

Tot slot natuurlijk de toilettas waarin alle producten te vinden zijn. Het tasje is echt heel mooi. Precies mijn stijl: marmer en goud. Ik vind het zonde om deze in mijn handtas mee te nemen, want dan ziet niemand hem haha!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE IMAGE SKINCARE HOLIDAY SET!

In Nederland wordt dit merk door 500 instituten verkocht maar het makkelijkst is natuurlijk om het via de webshop te kopen. Daar kun je ook advies krijgen maar ook de locaties vinden waar de behandelcentra zitten. Bij mijn eigen kliniek: Clinic63 verkopen ze dit merk ook én voeren ze de behandelingen uit van Image Skincare.

Prijs:

  • Image Skincare: Ageless Holiday Set €105 (gemiddelde prijs)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May