Het is volgende week alweer kerst! Heb je nou nog geen cadeautjes gekocht? The Bodyshop Christmas sets zijn altijd een goed idee. In dit artikel zie je er een aantal van. Succes! 

THE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

OLIVIA THE OWL

Net als vorig jaar heeft The Bodyshop weer een aantal cute kits speciaal voor kerst. Deze Olivia the Owl fleurt je douche- en badmomenten op in de donkere dagen rondom kerst.
In de uil vind je namelijk zes verrassingen die je huid extra verzorgen en beschermen. Je vindt de geuren aardbei en kokos in haar buik.
€18

Er zit best wel veel in deze set! Namelijk twee handcrèmes, twee showergels en twee bathbombs.
Het leuke aan deze uil is dat het een spaarpot is! Je kunt hem dus lekker  blijven gebruiken na kerstmis.

BODY BUTTER TRIO

De allerlekkerste Body Butters in een doosje. Namelijk de Peppermint Candy Cane, de Berry Bon Bon en de Vanilla Marshmallow geuren. Allemaal limited editions speciaal voor deze kerst.
Ze zijn verrijkt met Community Trade pepermuntolie, cranberrypitolie of vanille-extract.
€12

BORN LIPPY - BUTTERFLY

A girl can never have enough lipbalms. Deze set Born Lip Butterfly is superleuk om te geven. Het heeft de vorm van een vinder en is gevuld met vijf lippenbalsems met sprankelende, pittige en verfrissende geuren. Mijn favoriet is de watermelon!

BELLA THE BEAR HAIR WRAP

Ik gebruik al jaren een haarhanddoekje tijdens het douchen. Ik was mijn haar namelijk niet iedere dag. Ook is zo een handdoek heel fijn om je haar in te drogen na het wassen. Deze Bella The Bear Hair Wrap is niet alleen handig maar ook super schattig. Want als je hem draagt ben je eigenlijk zelf een beertje.
€10

BERRY BON BON BODY SCRUB

De Berry Bon Bon Body Scrub is een fijne scrub voor het lichaam en is ook nog eens vegetarisch. Het bevat cranberryolie uit Noord-Amerika, biologische Community Trade-rietsuiker uit Paraguay en Community Trade-paranotenolie uit Peru en geeft een heerlijke bessengeur!
De scrub is natuurlijk in meerdere geuren verkrijgbaar.
€18

FESTIVE SACK OF PEPPERMINT CANDY CANE DELIGHTS

Tot slot is er nog de heerlijke limited collectie Festive Sack of Pepperming Candy Cane Delights. Dit leuke zakje bevat vier verkwikkende douche- en bodyproducten in travel size.
Het zakje is natuurlijk herbruikbaar!
€20

VERKRIJGBAARHEID

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May