Als je Flowerbomb van Victor & Rolf nog niet kent, shame on you! Een héérlijke geur. Maar nog heerlijker is de Flowerbomb Nectar. Net iets anders dan de originele variant. Kijk je mee?

VICTOR & ROLF

Victor & Rolf zijn natuurlijk hét fashion duo van Nederland. Ze zijn internationaal bekend en vooral de jurken zijn prachtig en uniek.
Naast Fashion zijn ze ook bezig met geuren, en hiervan kun je zeggen wat je wil. Maar ze zijn zalig.
Zo is Flowerbomb misschien wel de meest bekende geur. In dit artikel laat ik de Flowerbomb Nectar geur zien.

FLOWERBOMB NECTAR EAU DE PARFUM

Flowerbomb Nectar is een Eau de Parfum geïnspireerd door, uiteraard, de bloem. De nectar variant is vooral geïnspireerd door het hart van de bloem.
De geur wordt als volgt omschreven:
In het hart van de bloem, een verslavend en vrouwelijk bloemenlikeur, versterkt door een explosief vleugje Gunpowder. De geur bevat noten van: bergamot, cassis, freesia, bergamot, blackcurrant, freesia, jasmijn, oranjebloesem, osmanthus en roos.

Flowerbomb is één van mijn favoriete geuren. Een bloemige, ietwat poederige geur die de hele dag goed blijft ruiken.
Ik vind deze variant erg lijken op het origineel maar dan net iets pittiger. En ik moet bekennen dat ik de nectar lekkerder vind dan de normale Flowerbomb.
Ook de flacon lijkt er erg op, dezelfde mooie vorm en roze kleur. Ik zou hem omschrijven als een zachte, zoete en poederachtige geur met een klein beetje pit!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Victor & Rolf geuren zijn te koop in alle Douglas filialen maar ook online via de webshop van Douglas zelf.
En het leukste is, dat Douglas echt een pro is in het inpakken van de cadeau’s. Zelfs als je online besteld kun je het laten inpakken!
Merry Christmas babes!

Prijs:

  • Victor & Rolf Flowerbomb Nectar €77.53 (30ml), €102.01 (50ml) en €134.63 (90ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May