Met Kneipp Cosy Moments ervaar je de warme geurnoten van Macadamia, Steranijs en sprankelende sinaasappel. Alleen de naam klinkt al fijn, vind je niet? 

KNEIPP

KNEIPP COSY MOMENTS

Kneipp heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Het is een alom bekend merk volgens mij. Leuk misschien om toch kort iets te vermelden over het merk en de geschiedenis. Interesseert je dit niet? Scroll dan even verder naar de review.

Mijn overgroot oma bestond nog niet eens toen Kneipp begon

Kneipp is een merk dat echt allang bestaat en bekend staat om haar natuurlijke ingredienten. Misschien was dit merk wel één van de eerste merken die deze hype van nu introduceerde. Want in 1891 werd dit merk geboren. Ja, toen bestond mijn overgroot oma nog niet eens.
Kneipp staat voor innerlijke balans en gebruikt verschillende formules die allemaal op natuurlijke basis zijn en waarvan is aangetoond dat deze formules en ingredienten voordelen heeft voor lichaam en mind.
Verder hebben ze oog voor het milieu bij het maken van hun producten, testen ze absoluut niet op dieren en fun fact: de heer Kneipp is eigenlijk een apotheker.
Eerdere artikels over Kneipp vind je hier.

KNEIPP COSY MOMENTS

CRÈME DOUCHE

KNEIPP COSY MOMENTS

Als eerst de Crème Douche Cosy Moment. Deze wordt omschreven als een zachte streling voor je huid. De formule bestaat onder andere uit macademiamelk en steranijs. Met deze douchecrème wordt de huid maar liefst 24 uur lang gehydrateerd. En hij ruikt zó lekker!

BODY LOTION

KNEIPP COSY MOMENTS

De Body Lotion Cosy Moment heeft dezelfde fijne zachte geur als de andere producten en is een rijke lichaamsverzorging dat ook macademia melk bevat voor langdurige hydratatie, daarnaast herstelt het ook de beschermlaag van de huid. De formule bevat Vitamine E, Shea Butter en huidkalmerende panthenol.

CRÈME BAD

KNEIPP COSY MOMENTS

Ik baal altijd dat ik geen bad heb als ik dit soort producten zie. Crème Bad Cosy Moment is namelijk een heerlijk schuimend romige crème bad met verzorgende ingrediënten.
Ik kan het dus helaas niet gebruiken, maar als cadeautje voor iemand met een bad is het natuurlijk perfect!

GEURKAARS

KNEIPP COSY MOMENTS

Niet te missen is de Geurkaars Cosy Moment. De geurkaarsen van Kneipp zijn heerlijk! Ik gebruik ze meestal in mijn slaapkamer omdat ze een milde, zachte maar fijne geur geven.
De geurkaars bevat essentiële anijsolie en heeft wel 20 branduren.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

KNEIPP COSY MOMENTS

De producten van Kneipp zijn te koop in vrijwel alle drogisterijen in Nederland. Denk aan Etos, Trekpleister, Kruidvat enzovoorts.
Ook kun je de Kneipp producten natuurlijk online vinden en voor meer informatie over de producten zelf kun je terecht bij de website van Kneipp. Via deze site kun je trouwens ook doorklikken om de producten te kopen!

Prijzen:

  • Kneipp Cosy Moment Crème Douche €5.99 (200ml)
  • Kneipp Cosy Moment Body Lotion €9.49 (200ml)
  • Kneipp Cosy Moment Crème Bad €9.49 (400ml)
  • Kneipp Cosy Moment Geurkaars €7.99 (145gr)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May