De Goodiebox December is weer afgeleverd door de pakketbezorger. En we zijn allemaal benieuwd naar de inhoud! Hoe ziet de laatste Goodiebox er van het jaar uit?

GOODIEBOX

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

Prep-N-Go

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van deze maand is ‘The Reflection Box‘. Het niet meer laten gebeuren van automatische handelingen. Dus even stilstaan bij wat je doet zodat je wat gemoedsrust krijgt. Dus bye bye automatische piloot en hallo reflectie!

DE INHOUD

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

GOODIEBOX DECEMBER

EYE PENCIL

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

Dit hele fijne merk zit ook weer in de box. In de vorm van het Pailettes Eye Pencil – Lord and Berry. Het oogpotlood is zacht genoeg om zowel op de boven- als de onderkant van het oog te gebruiken. Ook fijn is dat je zelf de intensiteit van het potlood bepaalt. Voor een mooie smokey eye-look kun je dit potlood ook goed gebruiken. Even aanbrengen op het ooglid en blenden maar!
(€16)

VITAMINE C SERUM

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

Vervolgens vind ik het Vitamin C Repair Serum van Balance Me. Dit serum belooft je huid in een mum van tijd weer helemaal te laten stralen. Het intens voedende serum verstevigt de huid niet alleen maar behandelt ook pigmentatie en geeft een gelijkmatige teint.
Vitamine C is sowieso een heerlijk ingrediënt in huidverzorging!
(€36 voor 30ml dus €12 voor 10ml)

EFFECT POWDER

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

Ik hou ontzettend van dit soort producten! Dit is de Effect Powder van Gosh en heeft een champagne kleur. De poeder is best goed gepigmenteerd en heel longlasting! Voor extra pigmentatie gebruik je een primer voordat je de poeder aanbrengt. Geef je ogen dus net even wat extra glamour.
(€10)

DRY BODY OIL

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

Oh la la, een Rituals product in de box. Hier zullen veel dames blij mee zijn. Het is de Ritual of Ayurveda Dry Body Oil van Rituals. Deze olie voor het lichaam en/of het haar geeft je precies die energie-boost die je kunt gebruiken met de opwekkende ingredienten zoals de amandelolie en basilicum. De olie ruikt echt heerlijk! Maar dat had ik ook niet anders verwacht van Rituals!
(€19.50 voor 100ml dus €5.85 voor deze 30ml)

CONCEALER PALETTE

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER
UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

Dit Pro Concealer Palette van Bellapierre is een pareltje. Want er zitten maar liefst drie verschillende tinten concealers in het palette. Zo kun je iedere onzuiverheid wegwerken: rode vlekjes, pukkeltjes en donkere kringen. Top dus voor de komende (zware) maand haha!
(€28)

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING GOODIEBOX DECEMBER

Het thema van deze box vind ik fijn. Het is namelijk altijd goed om te reflecteren. En dat Goodiebox hier ook even bij stil staat is goed!
De inhoud lijkt heel weinig, omdat de producten wat kleiner zijn van formaat. Maar toch ben ik blij met wat erin zit. Mijn favoriet is de olie van Rituals. Een heerlijke olie die ik graag gebruik voor mijn handen omdat het snel intrekt. Het product wat ik het minste zal gebruiken is het oogpotlood. Ik heb er namelijk al genoeg haha!

De Goodiebox december is verkrijgbaar via de website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliates
Disclaimer

May