De allereerste post van 2019 gaat over de vernieuwde Styletone box! De box is van december dus echt een cadeautjes box. Helemaal passend bij de afgelopen feestmaand. Met maar liefst 7 producten! Kijk je mee?

STYLETONE BOX

Unboxing Styletone vernieuwde editie

De Styletone box is één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €15.95 om de box uit te proberen en daarna maandelijks €17.95. Je krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is vrijwel altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

Unboxing Styletone vernieuwde editie

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
Leuk is dat degene met de allermooiste foto op social media een gratis box krijgt! Yay. Als jij de inhoud van de box op instagram plaatst met de hashtag #styletone, dan win jij misschien een gratis box!

De december box is de vernieuwde Styletone box! Je vindt de producten namelijk in een meer milieuvriendelijk doosje, zonder sleeve maar is compleet met vijf fijne producten. Eigenlijk zijn het er deze maand zelfs 7 omdat december een feestmaand was! Yay!

INHOUD VAN DE VERNIEUWDE STYLETONE BOX

OOGSCHADUW PALETTE

Unboxing Styletone vernieuwde editie
Unboxing Styletone vernieuwde editie

Ik begin met het Oogschaduw Palette van Stylondon. Een palette met maar liefst 12 verschillende kleuren met én zonder glitters.
De poeder van de eyeshadow is op basis van mineralen en zijn ook nog eens hoog gepigmenteerd. Natuurlijk ook diervriendelijk en parabenen-vrij.
Het kan zijn dat je een andere kleur palette hebt. Er zitten namelijk 3 verschillende palettes in de boxen.
Mijn palette bestaat uit vooral aardetinten. Hiermee kan ik een nude look maken, maar ook een lekkere knallende look. Mooi doosje ook trouwens! Very cute!
€17

LIP POTLOOD

Unboxing Styletone vernieuwde editie

Vervolgens kom ik het Lip Potlood van Emité tegen. Ik vind de kleur Cole in mijn box en dat is een mooie koraal/roze-achtige tint. De mooiste van de vier verschillende!
Een lip potlood is perfect om het uitlopen van een lipstick te voorkomen, als basis voor onder een lipstick of gewoon om je hele lippen mee in te kleuren. Dit laatste doe ik zelf altijd het liefst.
Dit potlood heeft ook nog eens een hydraterende werking en bevat ingrediënten die voor 100% op planten zijn gebaseerd.
€18

GLITTER EYELINER

Unboxing Styletone vernieuwde editie
Unboxing Styletone vernieuwde editie

Deze Glitter Eyeliner van Isadora was perfect voor de kerstdagen en NYE! Lekker feestelijk met al die glitters.
De eyeliner geeft een intens, glinsterend effect en is vloeibaar. Wel droogt het snel opa aardoor het binnen no-time droog is en you are good to go!
Btw. Glitters alleen in december? Welnee, glitters all year long!
€14.51

WENKBRAUW GEL

Unboxing Styletone vernieuwde editie

Een Wenkbrauw Gel is voor mij een musthave. Zonder staan mijn brows namelijk alle kanten op. Deze gel van Beebee Cosmetics bevat d-panthenol dat ervoor zorgt dat de haartjes ook nog eens worden gevoed. De gel is in drie verschillende tinten verkrijgbaar: Blond, bruin en zwart. Wat ook fijn is: De gel verbergt grijze haartjes!
€19.95

CONCEALER

Unboxing Styletone vernieuwde editie

Een concealer is nogal een risky product in een beautybox. Want het moet natuurlijk wel net je kleur zijn. Deze Concealer van Paese is een concealer die speciaal is ontwikkeld om je donkere kringen te verbergen. Ook geschikt om puistjes en/of rode plekjes te camoufleren.
In mijn box zat de kleur 02. De allerlichtste kleur en die is echt way too bright for me.
Ik heb er zelf dus niets aan. Maar kan het altijd nog weggeven.
€13

PEEL-OFF MASKER

Unboxing Styletone vernieuwde editie

Het zesde product is het Glitter Masker van IDC en laat je huid bijkomen van alle drukte van december. Perfect dus om nu te gebruiken, aan het begin van 2019. Het masker geeft je huid versteviging en laat de huid weer stralen. Leuk detail: het masker zelf bevat dus ook glitters!
€1.99

MAKE-UP TASJE

Unboxing Styletone vernieuwde editie

Het 7e, en dus het laatste product van deze box, is een Make-up Tasje van Styletone zelf. Super cute en handig om mee te nemen in je tas.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Unboxing Styletone vernieuwde editie

De december box heeft iets vertraging opgelopen met posten. Want ook ik ben druk, druk, druk in december. Maar ik heb de producten absoluut kunnen gebruiken afgelopen maand. Denk aan de glitter eyeliner (cute voor NYE) en het glittermasker dat ik op 1 januari heb gebruikt om mijn huid weer lekker te verwennen na al dat eten en slechte slapen.
De totale waarde van de box is deze maand €84.45!

Alle producten zijn cruelty-free en parabenen-vrij!

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €15.95 voor de box. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May