Al vaker heb ik Aveda producten mogen uitproberen. Maar wist je dat ze ook huidverzorging hebben? De Aveda Tulasara olie is nieuw in het assortiment en ik HOU van gezichtsolie. Ik moest hem dus proberen, kijk je mee?

AVEDA

Het merk Aveda is big! Niet gek ook want ze hebben een fantastische missie. Ze zorgen ervoor dat het milieu niet wordt aangetast bij het produceren van de producten én ze zijn volledig dierproefvrij. De oprichter van Aveda was kruidenexpert en vanuit die optiek is het merk dan ook ontstaan. Verder is Ayurveda een grote inspiratiebron. Het merk heeft zich gespecialiseerd in haarverzorging en is al 40 jaar een groot merk in de wereld. Meer artikel van Aveda vind je hier.

AVEDA TULASARA OLIE & GEZICHTSBORSTEL

AVEDA TULASARA

De Aveda Tulasara lijn is speciaal ontwikkeld om de huidveroudering tegen te gaan. De lijn bevat maskers, crèmes, oliën en serums.
De Tulasara Radiant Awakening Ritual set bestaat uit een gezichtsolie en een gezichtsborstel die ervoor zorgen dat de huid zacht wordt geëxfolieerd en de huid verzacht en verjongt.
De borstel en de olie zijn geïnspireerd op het eeuwenoude ritueel uit de Ayurveda en werd Gharsana genoemd.

AVEDA TULASARA OLIE & GEZICHTSBORSTEL
AVEDA TULASARA OLIE & GEZICHTSBORSTEL

Je begint met de borstel. Deze gebruik je droog en verwijdert op een milde wijze alle dode huidcellen. De borstel is speciaal ontwikkeld om de huid te masseren op een manier waardoor de bloedsomloop verbetert en de dode cellen worden verwijdert. Met de borstel bereid je je huid voor op de olie die je hierna gaat aanbrengen.
Ik moet zeggen dat ik het vreemd vond om een ‘droge’ borstel te gebruiken. Ik ken namelijk wel renigingsborstels, maar dit is toch anders. Toch is het een prettig gevoel. Ik gebruik het na het reinigen van mijn huid en vervolgens breng ik de olie aan.

AVEDA TULASARA OLIE & GEZICHTSBORSTEL
AVEDA TULASARA OLIE & GEZICHTSBORSTEL

De Radiant Oleation Oil is geïnspireerd op de Ayurvedische Abhayanga. Wanneer je de olie aanbrengt met masserende bewegingen krijgt je huid direct een prachtige glow. De olie is overigens 100% natuurlijk en bevat 6 verzorgende planten oliën.
De olie ruikt heerlijk, ik ruik de echte Aveda geur in de olie terug. Een natuurlijke en zachte geur die ik ook ken van de haarproducten.
Ik ben sowieso gek op gezichtsoliën en deze is ook erg fijn. De olie is zelfs geschikt voor overdag omdat het geen vettige laag achterlaat op de huid. Het trekt snel in en geeft de huid juist een soepele en gehydrateerde uitstraling.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

AVEDA TULASARA OLIE & GEZICHTSBORSTEL

Aveda is te koop via de Aveda webshop maar ook bij de officiële verkooppunten zoals salons. Op de website kun je gemakkelijk een salon bij jou in de buurt vinden.

Prijs:

  • Aveda Tulasara – Radiant Awakening Ritual €70

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May