Vorige week was ik bij de lancering van de nieuwe parfum van YSL. De Black Opium Intense EDP. De originele Black Opium is in een nieuw jasje gestoken en heeft een andere, meer intense geur. Wie verslaafd was aan de originele geur, zal deze absoluut kunnen waarderen! Kijk je mee?

YSL

YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM

Yves Saint Laurent (YSL) kennen we al jaren. Het merk begon in 1961 als een fashion brand en is begonnen door de heer Yves Saint Laurent himself. Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.
Het merk is altijd chique en high-end geweest en stond bekend onder de elite toentertijd.
Het merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een heel bekend merk maar blijft toch bestemd voor de mensen die wat meer te besteden hebben.
Het merk heeft ook een ‘beauty-afdeling’. Hier vind je onder andere parfum, huidverzorging en make-up. Meer artikelen van het merk vind je hier.

BLACK OPIUM INTENSE EDP

YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM

Black Opium Intense Eau de Parfum is de nieuwe geur uit de Black Opium collectie. Douglas omschrijft de geur als volgt:
De Black Opium Intense-vrouw is magnetisch, gewaagd, verleidelijk en onafhankelijk. Ze volgt haar intuïtie, haar verlangens, niets kan haar tegenhouden. Ze is aangetrokken door de kracht en de energie van de nacht, die ze onverschrokken en met meer intensiteit doorbrengt dankzij haar volledig ontplooide zintuigen. De nacht is van haar.
De rilling van een nieuwe verslaving: de somberheid van zwarte koffie gesublimeerd door blauwe absint en omhuld door een subtiele mengeling van absoluut van Sambac jasmijn en sandelhoutessence.
Black Opium Intense, een Eau de Parfum die beoogt om nog vrouwelijker, nog magnetischer en verslavend te zijn voor een vrouw die perfect de spirit van Yves Saint Laurent verpersoonlijkt.

Klinkt al helemaal als Black Opium maar dan nog lekkerder. De flacon is in drie maten verkrijgbaar!

YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM
YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM

Ik kan echt heel kort mijn mening geven: HEER-LIJK! Maar ik moet dat natuurlijk wel een beetje kunnen onderbouwen 😉
Zelf ben ik een liefhebber van de wat zwaardere en intense geuren, dus ik verwachtte al dat deze geur perfect zou passen bij mijn smaak.
De geur is wel zwaar maar toch wat zoeter dan de originele Black Opium en blijft echt de héle dag geuren. Spray een beetje op je sjaal, en je ruikt er nog weken naar!
De vanille en de sandelhout zijn een perfecte combinatie. Intens maar toch vrouwelijk. I love it!

YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM
YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM
Top Blauwe Absint
Hart Absolute Sambac Jasmijn
Basis Koffie Essence van Sandelhout

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

YSL BLACK OPIUM INTENSE: DE NIEUWE EAU DE PARFUM

Het merk Yves Saint Laurent is bij verschillende luxere parfumeries te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie. Uiteraard vind je dit merk ook bij de Bijenkorf.
Deze lippies zijn vanaf eind mei (ik verwacht nu al en anders een dezer dagen) verkrijgbaar.

Prijs:

  • YSL – Black Opium Intense EDP €80 (30ml), €111 (50ml), €150 (90ml).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May