Pas geleden heeft Olcay Gulsen haar nieuwe parfum gelanceerd genaamd ‘Femme Power’. Zelf absoluut een powervrouw en ik ben erg benieuwd naar haar nieuwe geur. Kijk je mee?

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen kennen we allemaal wel van haar voormalig merk Supertrash, maar ook van Wie is de Mol? Deze powervrouw is een prachtige vrouw om te zien maar kan ook keihard werken. Enkele weken geleden heeft zij haar parfum genaamd Femme Power gelanceerd. Iets waar zij helemaal achter staat. In deze parfum vind je haar favoriete geuren met elkaar gecombineerd.

FEMME POWER

FEMME POWER BY OLCAY GULSEN

Femme Power is een Eau de Parfum en wordt omschreven als een voluptueuze, mysterieuze en vrouwelijke geur. Het is niet alleen een geur maar een statement. De diepe sensuele geur komt van de Indonesische Patchoeli en Cederhout maar bevat het ook houtige en musk tonen die ervoor zorgen dat de geur heel lang blijft ruiken.
De topnoten zijn: Sage, Cardamom, Violet, Lemongrass. De Hartnoten: Indonesian Patchouli, Virginian Cedarwood en de Basisnoten: Alias Cedarwood, Dry Amber, Musk.

FEMME POWER BY OLCAY GULSEN
FEMME POWER BY OLCAY GULSEN

De flacon is werkelijk prachtig! Het is al een kunstwerkje op zich. De marmeren dop, het gouden plakkaat en het roze doosje is helemaal in mijn smaak. Als decor onderwerp zal het dus ook niet misstaan op je make-up tafel, slaapkamer of zelfs woonkamer.
De geur is redelijk sterk. Ik moet eerlijk zeggen dat er iets inzit wat mij niet helemaal grijpt. De musk is naar mijn mening iets te sterk waardoor het een ‘overdo’ aan parfum kan worden. Gebruik dus niet teveel! Bij een ander kan de musk geur wel wat meer wegvallen, dat is bij iedereen verschillend. Verder vind ik de geur fris maar ook verleidelijk. Al met al een lekkere geur maar iets te sterk naar mijn persoonlijke smaak.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

FEMME POWER BY OLCAY GULSEN

De Femme Power lijn van Olcay Gulsen is exclusief bij Etos verkrijgbaar. In deze lijn vind je de Eau de Parfum maar ook geurstokjes, een geurkaars en doucheproducten.

Prijs:

  • Femme Power – Eau de Parfum €39.95 (50ml), €19.95 (15ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May