Mijn all-time favoriete daily eyeshadow palette is het Tartelette in Bloom palette van Tarte. De perfecte kleuren om een nude look te maken, maar kan ook gebruikt worden om je day look in een night glam te veranderen.

TARTE

TARTELETTE IN BLOOM PALETTE

Het merk Tarte Cosmetics zal onder make-up leken niet veel herkenning opleveren. Maar de make-up freaks kennen dit merk al jaren! Het Amerikaanse make-up merk is niet alleen cruelty-free en bevat het natuurlijke ingrediënten, maar veel van de producten zijn ook nog eens vegan.
Het merk is gespecialiseerd in make-up maar ook in skincare en de producten zijn altijd vrij van parabenen, minerale oliën, ftalaten, triclosan, gluten en SLS.
Benieuwd naar meer producten van het merk die ik heb geprobeerd? Kijk dan even hier.

TARTELETTE IN BLOOM

TARTELETTE IN BLOOM PALETTE
TARTELETTE IN BLOOM PALETTE

Het Tartelette in Bloom Palette is een palette met matte en shimmering nude-ish tinten. Geschikt dus voor every day. De naam associeer ik eerder met pastel tinten, roze en/of rood. Maar het tegenovergestelde is waar, en ik ben daar zelf erg blij mee. Want ik ben een nude-lover.
Het palette bevat 12 tinten en de poeders bevatten Tarte’s befaamde Amazonian Clay voor het perfect blenden van de poeders. Ook dit palette bevat geen schadelijke ingrediënten die ik eerder genoemd heb.

TARTELETTE IN BLOOM PALETTE
TARTELETTE IN BLOOM PALETTE

Zoals ik al zei is dit mijn favoriete palette op het moment. Wanneer ik een no-make-up-look wil is dit sowieso het perfecte palette door de verschillende matte nude tinten. Maar je kunt je ooglook ook wat meer glam geven door de wat meer donkere tinten te gebruiken en de shimmering poeders te combineren met de matte. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van het ooglid of in je ooghoekjes.
Het blenden gaat heerlijk! Met iedere kwast eigenlijk wel, ook zie ik geen fall-out en loopt het niet uit. Ik ben zeker fan van dit palette!!

LOOK

TARTELETTE IN BLOOM PALETTE
TARTELETTE IN BLOOM PALETTE
TARTELETTE IN BLOOM PALETTE

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

TARTELETTE IN BLOOM PALETTE

Tarte Cosmetics is verkrijgbaar via de webshop van Tarte zelf. Wanneer je iets bestelt dan heb je je pakket binnen 7-10 werkdagen binnen.

Prijs:

  • Tartelette in Bloom Palette €39

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May