De allernieuwste Styletone box januari viel twee dagen geleden alweer op de mat. Jeetje,wat gaat de tijd snel! Om helemaal in het thema van het nieuwe jaar te blijven is deze maand het thema ‘Fresh Start’. Kijk je mee?

STYLETONE

Unboxinng styletone box januari 2019

De Styletone box is één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Je betaalt namelijk maar €17.95 om de box uit te proberen en daarna maandelijks €15.95. Je krijgt daarvoor iedere maand minimaal 5 fullsize producten.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.

MINI MAGAZINE

Unboxinng styletone box januari 2019

Zoals iedere maand vind je een mini magazine in de box. Waarin leuke tips staan, foto’s van de vorige box en alle informatie over de producten die in de box zitten.
Het magazine is niet echt iets waar je een middagje voor kan zitten hoor, het is namelijk niet heel veel maar wel erg handig en superleuk vormgegeven. Ook vind je er de mooiste foto’s van de vorige Styletone box die op social media zijn gedeeld.
Leuk is dat degene met de allermooiste foto op social media een gratis box krijgt! Yay. Als jij de inhoud van de box op instagram plaatst met de hashtag #styletone, dan win jij misschien een gratis box!

De januari box is dé box voor het nieuwe jaar! Het thema is namelijk ‘Fresh Start‘ en met deze box kan je helemaal je rust en verzorging pakken die je nodig hebt na de drukke december maand.
Een heerlijke box vol met herstellende en verzorgende producten dus! Fijn.

EYE PATCHES

Unboxinng styletone box januari 2019 Kocostar

Beginnend met de Princess Eye Patches van Kocostar. De Eye Patches zijn prinsesachtig goud en helpen je bij vermoeide ogen. Zeker na een drukke maand, maar ook na een vol weekend kun je deze patches vast goed gebruiken. De patches zijn van Hydrogel en geven de gevoelige huid rondom je ogen precies wat je nodig hebt. Ze werken namelijk kalmerend maar geven ook energie.
2x €2.95

LICHAAMSMODDER

Unboxinng styletone box januari 2019 Seacret

Oké, een lichaamsmodder.. De modder komt uit de Dode Zee en reinigt de huid effectief, geeft tegelijkertijd een zacht gevoel en een stralende huid. Klinkt goed! Dode zee modder bevat namelijk verschillende mineralen waaronder calcium, dat ervoor zorgt dat de huid herstelt.
Dit zakje Mineraalrijke Lichaamsmodder van Seacret Spa breng je aan over je hele lichaam en spoel je na 15 minuten goed af. Ik ben benieuwd!
€16.95

SLAAPMASKER

Unboxinng styletone box januari 2019 DR Botanicals

Van dit soort producten word ik altijd blij. Dit Slaapmasker van Dr. Botanicals gebruik je natuurlijk als je slaapt. Het helpt jouw huid namelijk ’s nachts te herstellen, terwijl je heerlijk ligt te slapen. Het hydrateert de huid en bevat granaatappel dat vol zit met antioxidanten. Hierdoor wordt je huid optimaal gevoed. Ik had verwacht dat ik de granaatappel goed zou ruiken, maar dat valt wel mee. Al met al wel een heerlijk product!
€13

LIQUID EYELINER

Unboxinng styletone box januari 2019

Vervolgens vind ik een Liquid Eyeliner van Bang Beauty in de box in een zwarte kleur. De eyeliner belooft waterproof te zijn en makkelijk over de huid te glijden. Verder droogt de eyeliner snel. Handig als je haast hebt!
Ik gebruik zelf vrijwel nooit een eyeliner, maar als ik dat doe, dan draag ik er eentje die goed blijft zitten. Hopelijk doet deze dat ook!
€20

MAKE-UP KWAST

Unboxinng styletone box januari 2019 Seraphine

Tot slot vind ik een make-up kwast in de box. En die kan ik al-tijd gebruiken. Ik heb de Contour Brush van Seraphine Botanicals. Maar je kunt ook de Buff & Blend Brush of de Blush & Highlight Brush in je box hebben gevonden.
De kwasten zijn veganistisch en ontworpen met synthetische haren en een 100% recyclebaar houten handvat. Tof!!
€22

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Unboxinng styletone box januari 2019

De januari box vind ik echt een fijne box. Ik houd ontzettend van huidverzorging dat je huid weer een boost en hydratatie geeft. Ook de kwast kan ik erg goed gebruiken. Het enige product dat ik niet snel zal pakken is de eyeliner. Ik ga in ieder geval vanavond lekker met gouden eye patches en modder op mijn lijf oplader 😉
De totale waarde van de box is deze maand €77.85!

Alle producten zijn cruelty-free en parabenen-vrij!

Wil je deze box bestellen? In Nederland betaal je €15.95 voor de box. Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May