Het reinigen van je gezicht is iets wat het allerbelangrijkste is in je dagelijkse routine. Fijn is het ook als die reiniging exact is afgestemd op jouw huid! Dit doet de Foreo Fofo borstel. Door middel van Bluetooth verbind je de borstel met je telefoon en kun je jouw huid ‘opmeten’. De review vind je hieronder!

FOREO

DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL

Al eerder heb ik kennis mogen maken met de Foreo gezichtsborstels. Namelijk met Foreo Luna Play, een ‘probeer’ versie van de Luna Go. En de Luna Go.
Foreo is een Zweeds merk dat bekend staat om haar innovatieve gezichtsreiniging-tools en haar gezichtsreinigers. De Luna Go is een oplaadbare gezichtsborstel die je overal mee naartoe kunt nemen en die belooft het gezicht goed te reinigen en tegelijkertijd de verouderingsverschijnselen te verminderen.
Deze keer een super bijzondere borstel. Namelijk een intelligente borstel die zich afstemt op jouw huid.

DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL

Foreo Fofo

Oké, dit apparaatje vind ik ontzettend interessant. Een soort ‘huidcoach’ maar dan bij je thuis en heel gemakkelijk te raadplegen. De website van Douglas zegt het volgende over de Foreo Fofo:

FOREO LUNA fofo is een geavanceerde borstel voor het reinigen van uw huid, het helpt u uw huid te leren kennen en een gezonde glans te bereiken via een 100% gepersonaliseerde huidverzorgingsroutine. Door een combinatie van de allernieuwste techniek en de expertise van toonaangevende dermatologen wordt dit maatwerk huidverzorgingsapparaat omgetoverd tot een slimme beauty coach die u 24/7 kunt raadplegen, gewoon in de palm van uw hand. De slimme huidverzorgingsroutine van de LUNA fofo stimuleert de micro-circulatie voor een huid waaruit alle gifstoffen verwijderd zijn en die u jaloers makend laat stralen!

DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL
DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL

De Foreo Fofo ziet er exact hetzelfde uit als de Luna Go. Alleen het verschil is de achterkant. Daar zitten namelijk twee contactpuntjes die je op je huid moet zetten.
Eerst download je de app in de App Store en vervolgens doe je wat de app zegt. Zo antwoord je een paar vragen en ga je je huid ‘opmeten’ op onder andere je wangen, je voorhoofd en je kin. Zo weet het apparaat precies wat voor huidtype jij hebt, je vochtbalans en de mate van huidveroudering. Nu weet de Fofo precies hoe de huid het beste kan worden gereinigd.

DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL
DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL

Na het opmeten van je huid heeft de Foreo Fofo een persoonlijk reinigingsroutine voor je ontwikkeld. De intensiteit en reinigingsduur wordt aangepast op jouw huidtype, is hypoallergeen, bevat lichaamsveilige en niet-poreuze siliconen, is eenvoudig te reinigen en voorkomt opeenhoping van bacteriën. Verder verwijdert onzuiverheden, talg en dode huidcellen.
Je kunt de borstel gebruiken met je eigen reinigingsproducten of met alleen water. Fijn is ook dat de borstel waterdicht is waardoor je hem prima onder de douche kunt gebruiken.

DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL

Ik gebruik deze borstel nu een aantal weken iedere ochtend en avond. Ik breng mijn gezichtsreiniging aan op mijn gezicht en doe vervolgens wat ik moet doen van de app. Na twee keer weet je het al uit je hoofd.
Ik moet zeggen dat ik, sinds ik de borstel gebruik, mijn huid ook niet meer hoef te scrubben. Na de reiniging is mijn huid namelijk heel zacht en zijn de dode huidcellen inderdaad weg.
Ook heb ik het idee dat mijn poriën beter worden gereinigd door de silliconen haartjes en de trillingen. Mijn huid voelt absoluut schoner aan als ik het reinig met de borstel in vergelijking met geen borstel. Fijn is ook dat de borstel precies voor mijn huid werkt!
Ps. er gaan AAA-batterijtjes in. De borstel is dus onbeperkt te gebruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE FOREO FOFO: DE INTELLIGENTE REINIGINGSBORSTEL

De Foreo Luna Go is te koop bij de webshop van Douglas (ook in de fysieke winkel) maar je kunt ook een kijkje nemen op de website van Foreo zelf. Hier vind je ook meer informatie over de borstel en alle varianten zijn bij deze shop te krijgen.

Prijs:
De Foreo Fofo is te koop voor €90.78. Als je het mij vraagt is het de prijs absoluut waard. Vind je het toch nog een beetje duur omdat je niet zeker weet of et wat voor je is dan kun je de Luna Play eerst proberen. Die kost €39 alleen is niet oplaadbaar.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May