Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen. Een gezichtsborstel, een soort electrische tool die je gezicht tot op de puntjes reinigt. Dit is de laatste tijd ontzettend in opmars maar vaak ook oh zo duur. Vandaag review ik een betaalbare gezichtsborstel, namelijk de Foreo Luna Play. Benieuwd? Lees dan het artikel! 

FOREO LUNA PLAY

GOEDKOPE GEZICHTSBORSTEL: REVIEW VAN DE FOREO LUNA PLAY

Oké, wat is nu precies een gezichtsborstel om mee te beginnen. Het is een borstel die jouw helpt om je gezicht helemaal te reinigen. Zelfs van binnenuit. Gezichtsborstel zijn vaak elektrisch (batterijen of accu) en heb je in veel verschillende soorten en maten.
Zo kun je denken aan een echte borstel die ronddraait, een borstel die trilt of zoals dit een hele kleine tool van siliconen materiaal dat trilt waardoor het vuil uit de huid komt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

De Luna Play is voor de mensen die willen kijken hoe een Foreo apparaat hen bevalt

De Foreo Luna Play is een soort ‘demo’ apparaat. Dat is ook te zien aan de prijs want deze kost maar €39. Het apparaatje is eigenlijk een goedkopere variant van de reguliere Luna apparaten. Waarom het nu een stuk goedkoper is? Nou, hij is bijvoorbeeld niet oplaadbaar. Hij gaat tot ongeveer 100 keer gebruiken mee wat trouwens ook best wel veel is vind ik.
Verder is het apparaatje in het formaat van een macaroon. Mega cute maar ook heel makkelijk om mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie of logeerpartijtjes. Hij neemt namelijk echt 0 ruimte in.

EERSTE INDRUK

GOEDKOPE GEZICHTSBORSTEL: REVIEW VAN DE FOREO LUNA PLAY

Toen ik het pakketje ontving stond er op het pakket ‘Foreo Luna Play’ en ik kreeg meteen een koppeling met een vibrator.. Sorry! Maar de pakketbezorger zal dat misschien ook wel hebben gedacht haha.
Bij het openmaken koppelde ik het apparaatje weer aan een vibrator! Qua formaat en de trillingen. Ik heb ooit zo een party bijgewoond (ja superfout en megastom) en daar kwamen dit soort apparaten dus ook voorbij.

Is het een vibrator? Nee het is een gezichtsborstel

Maar nee, het is geen vibrator. Je kunt hem er vast voor gebruiken hoor maar het is dus bedoeld voor het gezicht.
De Foreo Luna Play is een kleine gezichtsborstel, mega klein zelfs en heeft siliconen zachte knopjes/haartjes aan de voorkant. Doet me denken aan een soort gezichtsmassage.
Op de achterkant zit een knopje die je in moet drukken om het apparaatje te laten trillen.

GEBRUIK

GOEDKOPE GEZICHTSBORSTEL: REVIEW VAN DE FOREO LUNA PLAY

Ik moest het even opzoeken maar ik heb het antwoord gevonden. Je kunt het apparaatje ook gebruiken onder de douche. Fijn! Want ik reinig mijn gezicht meestal onder de douche. Vind ik fijner dan boven de wasbak te hangen.
De laatste week heb ik dit apparaatje gebruikt en ik moet zeggen dat ik het wel echt fijn vind. Ik heb wel eens eerder een gezichtsborstel gebruikt maar dat waren de roterende borstels. En ik vind dit toch prettiger denk ik.
Ik doe een klein druppeltje reiniger op de Luna Play (je hebt echt maar weinig nodig) en vervolgens druk ik op het knopje zodat hij gaat trillen.
Nu ga ik langzaam met de borstel over mijn hele gezicht en begint de facewash ook lekker te schuimen. Het voelt wel een beetje gek in het begin trouwens de trillingen maar ik vind het nu wel lekker eigenlijk.

Het voelt alsof ik mijn huid heb gescrubd

Wat ik vooral merk is dat mijn huid na het gebruik heel zacht aanvoelt. Alsof ik mijn huid heb gescrubd of een peeling heb gebruikt. Je mag trouwens geen scrub gebruiken op de Luna Play!
Anyways, het voelt echt prettig. Ook lijkt mijn doorbloeding gestimuleerd te worden want ik krijg een gezond kleurtje en het voelt ook lekker warm aan.
Eerlijk is eerlijk, ik vind dit tot nu toe mijn favoriete gezichtsborstel. Zeker voor mensen met een gevoelige huid is dit fijn omdat een reguliere borstel voor irritaties kan zorgen omdat het toch te ruw is voor de huid.
Deze borstel is heel zacht door de siliconen knopjes en geeft, althans bij mij, geen irritatie.

VERKRIJGBAARHEID

GOEDKOPE GEZICHTSBORSTEL: REVIEW VAN DE FOREO LUNA PLAY

De Foreo Luna Play is vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL in 7 verschillende kleuren voor €39. Ook kun je dit apparaatje op de website van Foreo zelf kopen.
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Maak jij al gebruik van gezichtsborstels?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May