Een facelift met alleen een serum? Dat is wat de ‘Dual Face Lift Serum’ van Babor belooft. Ik houd van Babor en dat is geen geheim. De skincare én make-up heb ik al vaker met tevredenheid gebruikt. Nu ik over de 30 ben ben ik benieuwd of ik deze serum ook met plezier ga gebruiken. Vandaag een review! 

BABOR DUAL FACELIFT SERUM

FACELIFT MET BABOR

Het nieuwste product van Doctor Babor is de Dual Facelift Serum. Een serum die uitermate geschikt moet zijn voor dames die geen 15 meer zijn.
Het serum belooft namelijk de werkende mechanismen van een facelift te geven: De kin wordt verstevigd en de wangen opgevuld.

Het ene serum richt zich op de hals en de kin en het andere serum werkt als een filler

Het product bestaat uit twee verschillende serums. Namelijk het V-shape serum die is samengesteld om de hals en het gebied van de kin aan te pakken en dit gebied zichtbaar te verstevigen binnen zes weken.

Het extract bestaat uit edelweisstamcellen, het repareert de dynamiek van de mitochondriën (dit zegt me echt helemaal niets.. sorry) en versterkt de extracellulaire matrix.

Vervolgens hebben we het Refill serum. Deze zorgt voor ‘plumping’ en werkt als een filler. Het vult het voorhoofd en de wangen dankzij een innovatieve lipo-dipeptide en gaat het hangen van het huidweefsel tegen doordat het de huiddichtheid en elasticiteit verbetert en de collageensynthese activeert.

Het serum bevat geen geurstoffen en kost voor 2x 15ml €141,50

EERSTE INDRUK

FACELIFT MET BABOR

Allereerst het uiterlijk. Ik vind de verpakkingen en de flesjes van Babor altijd mooi. Ze zien er luxe uit en geven mij het idee dat ze doen wat ze zeggen. Dit is natuurlijk puur mijn eerste indruk maar ik houd van mooie dingen. Simpel.
Het doosje is zilver en met cellofaan verpakt wat ik prettig vind. Zo weet ik dat het product echt nieuw is.
Het flesje zelf is ook zilverkleurig/transparant en bevat twee flesjes in 1 fles.
Door het pompje kun je de serums gebruiken.

In eerste instantie wist ik niet zo goed welke serum ik als eerste moest gebruiken maar ik denk dat dat niet zoveel uitmaakt. De V-Shape serum gebruik je op de hals en de kin en het Re-Fill serum op de wangen en het voorhoofd.

FACELIFT MET BABOR
FACELIFT MET BABOR

Hierboven zie je de verschillende serums. Het V-shape serum is transparant en geurloos en het Re-fill serum heeft een licht witte kleur en is ook geurloos.
Wanneer ik de serums op mijn gezicht en hals heb aangebracht lijkt alles wat gladder aan te voelen. Denk aan een primer voordat je je make-up aanbrengt.
Wat ik fijn vind is dat de serums beide niet plakkerig worden na het aanbrengen, dit hebben veel serums helaas wel namelijk. Wel merk ik dat mijn huid niet gehydrateerd aanvoelt, maar het is dan ook geen moisturizer en moet ik dus na het aanbrengen van het serum wel gebruiken.

Wat ik dus eigenlijk doe is allereerst beide serums aanbrengen na het reinigen van mijn huid om vervolgens de rest van mijn skincare routine af te maken (moisturizer, dagcrème, primer).

FACELIFT MET BABOR

Of het écht werkt dat durf ik niet te zeggen, mijn gezicht is gelukkig al redelijk jeugdig en heeft weinig rimpels (thank god).
Maar wat ik wel kan zeggen is dat het serum prettig aanvoelt voor mijn huid en volgens mij maakt het mijn gezicht wel gladder merk ik (het filler effect). Wel kan ik zeggen dat de producten van Babor die ik eerder heb gebruikt doen wat ze zeggen en ik het een heel prettig merk vind.
Prijzig, dat wel maar skincare is wel iets waar je wat meer geld aan mag uitgeven. Je huid is écht ontzettend belangrijk. Dit product is meer geschikt voor dames in de leeftijd vanaf 30 jaar (ja dat ben ik inderdaad) en qua prijsklasse past dit ook beter bij deze doelgroep.

VERKRIJGBAARHEID

Babor is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalons en op de webshop van Babor. Kijk ook eventjes naar de reinigingsproducten en de ampullen van dit merk want daar ben ik mega fan van!

Ps. over een aantal dagen komt er een review over het paasei van Babor. Vol met de ampullen en dat is echt een aanradertje!

Zou jij ooit een echte facelift laten doen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May