Natuurlijk, je kunt gewoon een lipstick kopen, op je lippen smeren en bijwerken wanneer dit nodig is. Er zijn echter allerlei hacks ontwikkelt om jouw lippen net dat beetje extra te geven, voor een fabulous look. Wedden dat je die nog niet allemaal kende? Stay tuned and be surprised…

LONG LASTING LIPSTICK

Tijdens het stappen kijk je even in de spiegel om te checken of je lippenstift er nog een beetje op zit. Wait what? Is that you? Gosh, het lijkt wel alsof je alleen lipliner op hebt laten doen door je nichtje van 3. Dat moet toch beter kunnen? Ja, dat kan beter. En daar hoef je helemaal geen dure long-lasting lipstick voor te kopen. Doe je lippenstift op je lippen zoals je dit normaal ook doet. Houd vervolgens een tissue voor je mond en breng transparant poeder aan op je mond met de tissue ertussen. Et voila, long-lasting lipstick voor nop. Neem voor de zekerheid nog wel een van je hoesjes met een spiegeltje mee op stap, want je weet maar nooit…

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

De lippen van Angelina Jolie, elk meisje is er jaloers op. Jij kunt ze ook maken! Als eerste moeten de randen van je lippen zo neutraal mogelijk zijn, dus cover ze met behulp van concealer. Vervolgens ga je met een lippotlood aan de slag. Zet een lijn rondom je lippen, die net iets buiten je eigen lipranden loopt. Vul de rest van je lippen in met het potlood voor een matte look, of gebruik een gloss voor een glamour look.

Wil je helemaal all the way gaan? Pas dan ook het volgende trucje toe. Doe je lippenstift op zoals je dit normaal ook doet, maar zorg dat je in dezelfde kleur ook een andere lippenstift hebt die een aantal tinten lichter is. Breng deze lichtere lippenstift alleen in het midden van zowel je boven- als onderlip aan. Goed blenden met de rest van je lippenstift, en jouw lippen zijn voller dan ooit. Angelina, eat your heart out!

FLAWLESS LIPS

Je kent het wel, de vervelende velletjes waardoor jouw lippenstift look net niet perfect is. Laat je look niet verpesten door die stomme velletjes, want ook dit is heel simpel op te lossen. Breng een beetje neutrale balsem aan op je lippen en zorg dat je een schoon mascaraborsteltje hebt. Ga met je borsteltje over je lippen heen om ze te scrubben en zo alle vervelende velletjes weg te halen. Flawless lips is het eindresultaat.

DE PERFECTE KLEUR ROOD

Waar de ene rode lippenstift fantastisch staat bij je getinte vriendin, lijk jij met je lichte haar net een clown. De perfecte kleur rood is dan ook afhankelijk van je huidskleur. Heb jij een lichte huid? Dan is een rode lippenstift met een blauwe ondertoon dé kleur waar jij van gaat shinen. Als je een ‘olijf-achtige’ huid hebt, staat een rode lippenstift met oranje ondertonen juist prachtig. Tenslotte zorgt een bordeauxrode lippenstift bij mensen met een donkere huid voor een prachtige look. Door de kleur van je lippenstift precies te matchen met kleine accessoires uit je ouftit, zoals je Honor 6X hoesje, valt deze nog meer op. Als je het lastig vindt om te bepalen welke kleur de juiste is voor jou, kun je dit altijd om advies vragen bij een betere drogisterij of make-upstore. There’s a shade of red for every woman.

STRAKKE LIJNEN

Om je lippenstift nog mooier uit te laten komen, moet je zorgen voor een perfect strakke lijn. Zet je Priv case met spiegeltje voor je neus en breng een mooie, opvallende kleur lippenstift aan op je lippen, waarbij je extra aandacht besteedt aan een strakke lijn op je lipranden. Door aan de buitenkant van je lippen met concealer een strakke lijn te trekken, springen je lippen bijna van je hoofd af!

Hoe creëer jij je perfecte lipstick-look?

Content van Smartphonehoesjes.nl

May