Goedemorgen! Hebben jullie al eens van Artistry make-up gehoord? Ik was er vaag bekend mee maar ik had nog nooit een product gebruikt van dit merk. Ik kan je alvast verklappen dat de make-uppies er prachtig uitzien. Je ziet en leest alles in dit artikel. Inclusief swatches en de look die ik heb gemaakt. Enjoy! 

Artistry Make-up

Artistry is van origine een skincare merk en heeft haar assortiment uitgebreid met make-up producten. Als ik op de website kijk dan ziet het er prachtig en luxe uit, zo ook de producten die ik heb ontvangen.
Fun fact: Artistry sponsort Miss America.
Het merk heeft een heleboel prijzen gewonnen en wordt verkocht in 108 landen. Toch wel gek dat het voor mij nog redelijk onbekend was. Maar dat ligt dus bij mij aan de cijfers te zien.
Vandaag heb ik voor jullie een aantal Limited Edition make-up producten voor jullie geprobeerd en daar gaan we direct mee beginnen!

MODERN ICON MAKE-UP COLLECTIE

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

Zoals ik al aangaf is deze collectie een Limited Edition. Ze worden dus eenmaal uitgebracht. Ik zou er dus snel bij zijn als je graag iets wilt kopen.
De collectie van 2017 bestaat uit zes producten en deze hebben allemaal pastelkleuren met een romantische touch. Ze doen denken aan het zachte en luchtige van de lente, terwijl ze je een chique en elegante uitstraling geven.
Perfect voor een zachte voorjaarslook.

Pastelkleuren met een romantische touch

Ik vind vooral het uiterlijk alvast echt een pluim waard. Ze zien er mooi, strak en luxe uit. Ik hou daarvan. Ik word blij van producten die er mooi uitzien en die geef ik een mooi plekje in mijn make-up corner.
Hoe de producten zelf zijn ga ik individueel met je bekijken.

LIPSTICK

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

We beginnen met de Artistry Signature Color Lip Shine (€31,25). Deze wordt omschreven als een lipgloss die net zo goed dekt als een lipstick.
Ik vind het trouwens wel leuk dat de meer shiny producten weer terugkomen in 2017. Deze lipstick is er dus ook zo één. De kleur die ik heb is de ‘Fuchsia’ een dieproze kleur. En ja, hij dekt inderdaad heel goed.
Met één laag heb ik al voldoende voor mijn lippen. Ik moet zeggen dat ik de lipstick niet persé een gloss vind, ja het is inderdaad geen matte lipstick en heeft zeker een mooie shine maar ik zou hem niet categoriseren als lipgloss en dat is ook prima. Deze lipstick heeft net voldoende glans voor mij zonder dat mijn haar er constant aan vast blijft plakken.
Ook drogen mijn lippen niet uit en blijft de lipstick redelijk lang goed zitten.
Ik vind hem erg mooi. Helaas werd de lipstick iets beschadigd toen ik hem omhoog draaide maar dit heb ik opgelost door de lipstick met een kwastje aan te brengen.

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

HIGHLIGHTER

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

Door naar de highlighter. Het is de Artistry Signature Color Highlighting Tint (€41,72) en heeft een roze ondertoon als kleur. De highlighter is gemaakt van een mengsel van poeders met glanzende 3D parels. Ik vind het interessant klinken!
Deze highlighter kan je gebruiken als échte highlighter op de jukbeenderen, hiervoor vind ik hem heel mooi en subtiel. Perfect voor daytime en in de zomer voor een natural maar glowy look. Ook kun je hem mengen met je foundation voor die algehele glowy look. Vaak vind ik dat zelf net even too much maar voor in de zomer kun je hem ook goed mengen met bijvoorbeeld een BB cream en ik vermoed dat dit echt mega mooi gaat zijn.
De pigmentatie van de highlighter is redelijk, wat voor mij positief is en er zitten geen glitters in maar geeft echt een glans/glow.

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

OOGSCHADUW

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

Wat mij als eerste opviel was de rosé kleurige oogschaduw. Die kleur blijft toch mijn favoriet en ik was meteen enthousiast. De Artistry Signature Color Shimmer Powder Eye Duo is verkrijgbaar voor €54,25 per twee oogschaduwkleuren.
In het doosje zitten namelijk twee potjes met kleuren die goed bij elkaar passen. De kleur blauw en parelmoer heet ‘So Chic’ en de rosé gouden met wit heet ‘Subtle Chic’. Loving the names trouwens!
Voor de oogschaduw is een unieke formule gebruikt waarin verschillende parelpoeders worden gemengd voor een oogverblindend resultaat – aldus Artsistry.

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

De oogschaduw zit in een potje wat lijkt op een nagellakpotje met kwast. Eigenlijk hetzelfde idee. Alleen in plaats van nagellak pak je dus poeder met het kwastje (zie bovenstaande foto’s. Voor groter beeld klik je op de foto).
Qua pigmentatie kan ik zeggen dat ze niet bedoeld zijn voor een kleurrijke look maar ze geven wel net die mooie natuurlijke glow en glans op het oog. Ik vind dit mijn favoriete product van allemaal en ik weet zeker dat ik deze in de zomer vaak ga gebruiken!

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

BROW KIT

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

Tot slot een Brow Kit. Want zonder brows ben je niet compleet vind ik. Dus fijn dat deze ook in de collectie zit.
Het is de Artistry Signature Color Brow Kit en kost €41,59. De kit bevat:

  • Taupe poeder
  • Styling wax
  • Espresso poeder
  • Een schuine kwast
  • Een pincet
  • Een borsteltje
  • Een spiegeltje

Ja dat is best wel veel voor een kleine kit als deze. Ik kwam er ook pas later achter dat er ook een aantal kleine tools waren verstopt in de kit. Hoe leuk!
De kleuren zijn perfect voor eigenlijk iedereen. De taupe kleur kan gebruikt worden door blondines en de espresso kleur door dames met donker haar. Zelf combineer ik de twee kleuren door de espressokleur aan de buitenkant te gebruiken en de taupe kleur aan de binnenkant voor een iets minder harde look.
De wax kun je erna mooi aanbrengen om de wenkbrauwen in model te borstelen met het borsteltje wat erbij zit.

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

Om heel eerlijk te zijn vind ik het schuine kwastje niet zo fijn werken. Ik vind hem iets te dik en te lang. Een kwestie van persoonlijke voorkeur natuurlijk maar ik heb mijn eigen wenkbrauw kwastje gebruikt om het mee aan te brengen.
Het resultaat kun je zien op bovenstaande foto’s van mijn oog of de foto’s hieronder van mijn volledige look.
Ik vind de brow kit super handig om mee te nemen als ik ergens heenga of voor bijvoorbeeld vakantie. Je hebt op deze manier alle tools bij je en het is heel compact. De tools gebruik ik alleen thuis niet. Daarvoor heb ik mijn ‘grote’ tools zeg maar.
De poeders zijn ook goed gepigmenteerd en ik kan hier een prima brow van maken.

LOOK

ARTISTRY MAKE-UP REVIEW
ARTISTRY MAKE-UP REVIEW

VERKRIJGBAARHEID

Denk je nu ook van ‘Hey, dat wil ik ook’. Dat kan natuurlijk. De producten die hierboven zijn genoemd zijn allemaal verkrijgbaar op de website van Amway. Niet alleen deze make-up trouwens maar ook nog andere producten.
Let op: de producten zijn dus wel Limited Edition en gaan dus niet eeuwig op je liggen wachten daar. Ik heb geen idee hoe snel het gaat maar het is wel ‘zolang de voorraad strekt’.

Happy shopping!

Had jij al eens van het merk Artistry gehoord?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May