Hey leuk! Weer een review over een haarverzorgings-product! Ditmaal over een tool die niet mag missen uit je stash! Namelijk een föhnborstel. Deze föhnborstel van ‘The Insiders’ ziet er niet alleen mooi uit maar blijkt dus ook een heleboel goeds te doen voor je haar. Lees je mee?

COPPER BRUSH

DE PERFECTE FÖHNBORSTEL: THE INSIDERS

Een föhnborstel kennen we natuurlijk allemaal wel. De ronde borstel die zorgt voor meer volume in het haar en die je coupe er niet ontploft uit laat zien na het föhnen.
Deze borstel belooft net iets meer en ik was echt super excited na het zien van wat de borstel belooft.

Koper is het meest effectieve materiaal voor de overdracht van hitte

De Copper Brush heeft namelijk een ‘Copper Barrel’ een pure koperen barrel. Koper is het meest effectieve materiaal voor de overdracht van hitte. Het blijkt zelfs 50% tot 100% effectiever te werken dan een aluminium barrel.
Hierdoor heb je dus veel minder tijd nodig om je haar te föhnen, omdat de barrel de warmte langer vasthoudt zou het haar tot 50% sneller drogen tijdens het föhnen.

DE PERFECTE FÖHNBORSTEL: THE INSIDERS

Koper werkt ook antibacterieel waardoor je dus roos, schilfering en jeuk voorkomt. Persoonlijk ben ik hier blij mee want mijn hoofdhuid schilfert nogal gauw. Echt de meest gore eigenschap van mijn haar.
Verder is de borstel zelf een combinatie van nylon en varkenshaar die pluizen voorkomt maar je haar toch glans geeft.  Tot slot is de greep van de borstel van de fijnste rubber gemaakt waardoor het 1. lekker vastpakt en 2. het liever is voor je pols (denk muis / föhn arm).

DE PERFECTE FÖHNBORSTEL: THE INSIDERS
DE PERFECTE FÖHNBORSTEL: THE INSIDERS

MIJN ERVARING

Je snapt dat ik enthousiast werd na het lezen van bovenstaande informatie. Ik heb het natuurlijk ook uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik mijn oude föhnborstel een beetje heb weggegooid…
Ten eerste vond ik dat de föhnborstel mijn haren goed en stevig vastpakt waardoor ik dus veel gerichter kan föhnen en er niet constant haren uitvallen. Dat vond ik al heel erg prettig.
Ook merkte ik dat mijn haar inderdaad wel sneller droog leek te worden. Ik was geen half uur bezig met mijn volledige coupe maar 20 minuten (ik heb heel heel veel haar).
De borstel die ik heb is de large en dus de één na grootste. Hij heeft niet echt een slag in mijn haar gemaakt omdat het daarvoor gewoon te kort is. Wel maakt het mijn puntjes net wat mooier gekruld waardoor je die ‘bouncy’ look krijgt zeg maar.
Ik ben absoluut fan!

JE FAVO FOUNDATION IN EEN STICK: ESTEE LAUDER - DOUBLE WEAR
DE PERFECTE FÖHNBORSTEL: THE INSIDERS

VERKRIJGBAARHEID

Ik snap ook dat je het nu ook wilt proberen haha. Ze zijn verkrijgbaar op de website van The Insiders zelf.
De Copper Brush die ik in dit artikel heb laten zien is de Large en kost €28,50 wat mij echt ontzettend mee viel. Ik verwachtte namelijk dat de borstel duurder zou zijn.
Als je je haar vaak föhnt dan is dit absoluut een investering.

Kende jij het merk ‘The Insiders’ al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May