Je gezicht reinigen vervelend en saai? Nu niet meer! De nieuwe gezichtsborstel van Foreo zijn niet alleen mega handig maar ook heel goed voor de huid.
Ik review vandaag de Foreo Luna Go en vertel jullie precies wat je moet weten over deze gezichtsborstel en waarom jij deze ook moet hebben!

FOREO

REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL

Al eerder heb ik kennis mogen maken met de Foreo gezichtsborstels. Namelijk met Foreo Luna Play, een ‘probeer’ versie van de Luna Go.
Vandaag test ik de Luna Go uit.
Foreo is een Zweeds merk dat bekend staat om haar innovatieve gezichtsreiniging-tools en haar gezichtsreinigers. De Luna Go is een oplaadbare gezichtsborstel die je overal mee naartoe kunt nemen en die belooft het gezicht goed te reinigen en tegelijkertijd de verouderingsverschijnselen te verminderen.

REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL

FOREO LUNA GO

Oké, eerst wat informatie over de Luna Go van Foreo.
Het apparaatje is ontwikkeld om een luxueuze gezichtsreiniging te ervaren omdat het zo zacht aanvoelt. De T-Sonic vibraties verwijderen 99.5% vuil, olie, make-up resten en dode huidcellen. Je kunt het dus ook een beetje zien als een lichte scrub.
Omdat de Luna Go een ultra-hygiënisch siliconen design heeft neemt het geen product op en zijn daardoor ook nog eens 35x hygiënischer dan nylon gezichtsborstels. Ook zijn ze een stuk zachter voor je gezicht dan de nylon borstels (zeker voor de gevoelige huidjes).

REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL
REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL

Als je de Luna Go hebt opgeladen kun je hem minimaal 30x gebruiken voordat je hem weer moet opladen

Het apparaatje hoeft niet constant te worden opgeladen, het belooft je 30 keer gebruik voordat je de Luna Go weer moet opladen. Wat prettig is want daardoor hoef je er niet iedere keer om te denken.
Naast dat het je gezicht reinigt heeft het ook nog anti-huidveroudering eigenschappen door de trillingen. Wanneer je de borstel gebruikt op fijnere lijntjes en rimpeltjes dan worden deze verminderd.
Verder heeft de Luna Go vier verschillende designs voor de verschillende huidtypen: Gevoelige huid, normale huid, de gecombineerde huid en de vette huid.

GEBRUIK

REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL

Ik kende het principe al van de Luna play dus ik wist een beetje wat ik kon verwachten. Het apparaatje ziet er bijna hetzelfde uit.
Hij past makkelijk in mijn hand, houdt prettig vast en voelt inderdaad zacht aan op mijn gezicht.
Op de achterkant zit een knopje (bijna niet te zien maar goed te voelen) en als je die indrukt dan begint de Luna Go te trillen. Op dit moment zet je het apparaatje op de huid.
Zelf begin ik bij een wang en werk ik langzaam mijn hele gezicht af. Het grootste verschil tussen de Luna Play en de Luna go is dat de Luna Go oplaadbaar is en daarom dus ook onbeperkt te gebruiken. De Luna Play is meer een ‘probeer’versie van de Luna Go want dat is meer een wegwerp variant.
Een ander verschil is dat de Luna Go je ook helpt met je ritueel. Hij stopt namelijk eventjes na ongeveer 20 a 30 seconden met trillen zodat je weet dat je naar een ander gedeelte van het gezicht moet gaan.
Superfijn want je hoeft er dan dus niet meer over na te denken 😉

REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL
REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL

Wat ik zelf heel belangrijk vind is of ik een apparaatje onder de douche kan gebruiken. Ik ben namelijk redelijk lui en heb een hekel er een hekel aan om mijn gezicht boven de wasbak te reinigen. Ik ga gewoon liever onder de douche staan.
Voor mij moet een apparaat dus ook waterbestendig zijn en dat is deze.
Je kunt de Luna Go gewoon onder de douche gebruiken. Verder vind ik ook het formaat ideaal, niet alleen is het een kleine borstel maar weegt het ook bijna niets. Fijn dus om mee te kunnen nemen op vakantie, uit logeren of waar je ook heen gaat.
Ook de lader is super compact. Het is een klein snoertje met een USB oplader. Je kunt hem dus opladen in je telefoonoplader of bijvoorbeeld in je computer.

Heel handig om mee te nemen op vakantie door het kleine formaat en het gewicht

REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL

Net als de Luna Play vind ik deze borstel heel fijn aanvoelen. De nylon borstels kunnen bij mij inderdaad niet altijd prettig aanvoelen en zelfs wat schuren over mijn huid. Deze borstel heeft dat absoluut niet en de trillingen voelen eigenlijk ook best prettig.
Na gebruik voelt mijn huid zacht aan alsof ik het heb gescrubd. Het dode huidcellen verhaal klopt dus ook absoluut. Dit kan ik met een volle 100% beamen.
De Luna Go staat nu al een weekje of drie in mijn badkamer en ik heb het sindsdien iedere avond gebruikt. Je kunt ervoor kiezen om een reiniging van het merk Foreo erbij te nemen maar eerlijk gezegd prefereer ik mijn eigen gezichtsreiniger. Die gebruik ik dus gewoon met de gezichtsborstel.
Let wel op dat er geen scrubdeeltjes in de reiniger zitten want dit kan de borstel beschadigen…

VERKRIJGBAARHEID

REVIEW: FOREO LUNA GO GEZICHTSBORSTEL

De Foreo Luna Go is te koop bij de Douglas (ook in de fysieke winkel) maar je kunt ook een kijkje nemen op de website van Foreo zelf. Hier vind je ook meer informatie over de borstel en alle varianten zijn bij deze shop te krijgen.
De Luna Go is te koop voor €99. Als je het mij vraagt is het de prijs absoluut waard. Vind je het toch nog een beetje duur omdat je niet zeker weet of et wat voor je is dan kun je de Luna Play eerst proberen. Die kost €39 alleen is niet oplaadbaar.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze borstel vinden!

Gebruik jij al een gezichtsborstel om je gezicht te reinigen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May