Een heel fijn merk is Kneipp. Ik ga ervan uit dat jullie dit merk allemaal wel kennen toch? Een gloednieuw product, namelijk de ‘Beauty Geheim Body Crème’ ligt in de winkels. Een body crème met onder andere argan olie.
Benieuwd? De review vind je in dit artikel.

KNEIPP

Kneipp heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Het is een alom bekend merk volgens mij. Leuk misschien om toch kort iets te vermelden over het merk en de geschiedenis. Interesseert je dit niet? Scroll dan even verder naar de review.

Mijn overgroot oma bestond nog niet eens toen Kneipp begon

Kneipp is een merk dat echt allang bestaat en bekend staat om haar natuurlijke ingredienten. Misschien was dit merk wel één van de eerste merken die deze hype van nu introduceerde. Want in 1891 werd dit merk geboren. Ja, toen bestond mijn overgroot oma nog niet eens.
Kneipp staat voor innerlijke balans en gebruikt verschillende formules die allemaal op natuurlijke basis zijn en waarvan is aangetoond dat deze formules en ingredienten voordelen heeft voor lichaam en mind.
Verder hebben ze oog voor het milieu bij het maken van hun producten, testen ze absoluut niet op dieren en fun fact: de heer Kneipp is eigenlijk een apotheker.
Eerder zag je al een artikel over de ‘Beautiful Shape lijn‘ en de voetenverzorgingslijn van het merk op mijn blog.

BEAUTY GEHEIM BODY CRÈME

BODY CRÈME MET ARGAN OLIE: BEAUTY GEHEIM

De nieuwe Kneipp Bodycrème belooft je weg te laten dromen naar een luxe wellness-spa. In de body crème zijn vier van ’s werelds meest gewaardeerde natuurlijke oliën verwerkt.
De crème is ontwikkeld voor de verzorging van de normale tot droge huid en is verkrijgbaar vanaf begin april (ik ga ervan uit dat ze nu al te koop zijn dus!)

De voordelen:

 • Een romige body crème die goed intrekt
 • Ultiem verzorgend
 • Luxueuze geurbeleving (speciaal voor Kneipp ontwikkeld)
 • Met vier waardevolle natuurlijke oliën: Argan-, Marula-, Wonderboom- en Olijfolie
 • Verwenmoment voor de huid na het baden of douchen
 • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
 • Geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • Huidverdraagzaamheid door dermatologen bevestigd

De oliën die zijn toegevoegd hebben de volgende eigenschappen:

 • Arganolie: Voor weerstand, zachtheid en glans van de huid
 • Wonderboomolie: Voor een gezonde huid en stralende teint
 • Olijfolie: Voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering
 • Marulaolie: Met een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid
BODY CRÈME MET ARGAN OLIE: BEAUTY GEHEIM
BODY CRÈME MET ARGAN OLIE: BEAUTY GEHEIM

GEBRUIK & OORDEEL

Uiteraard heb ik de crème geprobeerd. De crème zit in een grote pot van 200ml en kost €9,99. Dat is een prima prijs voor zo een grote pot vind ik.
Er zit een folie over de crème wanneer je een nieuwe pot hebt waardoor je zeker weet dat het product goed blijft. Zeker omdat er geen conserveringsmiddelen in zitten is dit een fijne gedachte.
De body crème zelf is dik en heel romig van structuur. Je hebt ook echt weinig nodig voor je hele lijf. Ik heb iedere keer de neiging om veel teveel te pakken waardoor mijn been dus een witte waas wordt, haha.
Wel trekt de crème snel in maar laat een zacht laagje achter op mijn huid. En het meest enthousiast wordt ik van de geur.
Dit is zooooo mijn geur! Heel zacht en puur. Ik ruik denk ik de argan olie, maar hoe dan ook ik ben gek van de geur. En deze blijft ook een aantal uur hangen want ik blijf mezelf ruiken.
’s Avonds is de geur wel vervlogen hoor maar dan breng ik gewoon weer een nieuwe laag aan na het douchen 🙂

BODY CRÈME MET ARGAN OLIE: BEAUTY GEHEIM

VERKRIJGBAARHEID

Deze body crème is verkrijgbaar voor €9,99 bij vrijwel alle drogisterijen. Zeker de bekende drogisterijen verkoopt dit merk.
Uit dezelfde lijn kun je ook de huidolie aanschaffen, deze is perfect voor een drogere en vetarme huid of om lekker ’s avonds te gebruiken voordat je gaat slapen.
Tot nu toe is dit in ieder geval mijn favoriete geur van dit merk!

Wat is jouw favoriete Kneipp product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May