Ja! Over 10 dagen is het weer zover. Dan is het Koningsdag, zijn we allemaal vrij. Maken we er een feest van of genieten we gewoon van het (hopelijk) lekkere weer.
Etos heeft speciaal voor deze dag een Limited Edition Holographic lipgloss en ook de lakjes van Etos zijn prima te gebruiken deze Koningsdag.Β 

ROOD WIT BLAUW

KONINGSDAG MET ETOS

Koningsdag met etos

Op 27 april gaan we weer helemaal los met de oranje kleuren en de drie kleuren van de vlag. Rood, wit en blauw.
Of je het nu in je kleding verwerkt, in je accessoires, je make-up of gewoon all the way gaat, deze lakjes ga je zeker kunnen gebruiken! En trouwens niet alleen op Koningsdag, want ze zijn op zich ook onwijs leuk.

De koningsdag lakjes heten Go Holland (de oranje), Hearts (de rode), Marry Me (de witte) en Blue Lagoon (uiteraard de blauwe) en kosten per stuk maar €1,99.
Je kunt deze nagellak opdoen zoals ik dat heb gedaan of als je heel creatief bent een vlaggetje op elke nagel lakken met een oranje touch ofzo. Whatever jij wilt. De kleuren zijn op Koningsdag in ieder geval Γ‘ltijd goed.

KONINGSDAG MET ETOS
KONINGSDAG MET ETOS

HOLOGRAPHIC LIPGLOSS

KONINGSDAG MET ETOS

Uiteraard horen er ook nog oranje lippen bij de hele look. De Holographic Lipgloss is een Limited Edition van Etos en kun je kopen tussen 10 april en 27 april.
Op de kaart staat ‘Iedereen Wil’em”. Nee, ik ben niet blond maar ik had het echt pas na een dag door dat er dan dus Willem staat… Goedemorgen May.

Anyways de lipgloss is niet knaloranje waar ik een beetje bang voor was maar juist heel mooi transparant met een oranje kleur. Er zitten verschillende kleurelementen in waardoor het een holographische look geeft. Heel tof, en voordeel: de lippen lijken groter.
Ik moet zeggen dat ik heel blij ben met deze LE lipgloss. Ik zou er als ik jou was ook heel snel bij zijn want ik vermoed zomaar dat ze redelijk snel gaan als ze eenmaal verkocht worden.
Voor €1,99 kun je deze lipgloss al kopen!

KONINGSDAG MET ETOS
KONINGSDAG MET ETOS
KONINGSDAG MET ETOS

VERKRIJGBAARHEID

Natuurlijk zijn deze producten allemaal te koop bij Etos. De lipglossjes kun je kopen vanaf 10 april t/m 27 april en zolang de voorraad strekt. Ze zijn Limited dus je moet niet te lang wachten.
De lakjes zijn gewoon standaard te koop bij Etos maar de oranje variant is wel speciaal voor Koningsdag πŸ™‚

Ga jij iets oranje dragen tijdens Koningsdag? Of verwerk je iets in je make-up?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May