Ik heb een aller favoriete foundation, en dat is die van Giorgio Armani. Nu is er een nieuwe foundation van het merk gelanceerd. Namelijk de Power Fabric Foundation en die MOEST-IK-PROBEREN. Dus bij deze! In het artikel vind je ook voor- en na foto’s.

GIORGIO ARMANI

GIORGIO ARMANI: POWER FABRIC FOUNDATION REVIEW

Iedereen kent Armani wel lijkt mij. Giorgio Armani is van oorsprong een mode ontwerper maar heeft ook een prachtige beauty collectie. Denk aan parfum, huidverzorging en make-up.
Eén van mijn favoriete foundations is ook van Giorgio Armani. Flawless!
Meer artikelen over het merk vind je hier!

POWER FABRIC

GIORGIO ARMANI: POWER FABRIC FOUNDATION REVIEW

De nieuwe foundation is de Power Fabric Foundation en is in maar liefst 20 kleuren verkrijgbaar.  De foundation  belooft een volledige dekking maar toch met een lumineuze ‘tweede huid’ finish.
Power Fabric Foundation bestaat uit een concentratie van oliën maar dan zonder vet effect en is ‘longlasting’. Verder bevat het een SPF25 (fijn!) en smelt de textuur in de huid. Ik ben heel erg benieuwd!

GIORGIO ARMANI: POWER FABRIC FOUNDATION REVIEW
GIORGIO ARMANI: POWER FABRIC FOUNDATION REVIEW

De foundation brengt ontzettend fijn aan! Het enige waar je echt op moet letten is dat je geen olie-achtige texturen aanbrengt op je huid voordat je de foundation aanbrengt. Want dit gaat niet goed samen. Breng gewoon een goede moisturizer aan, eventueel een primer en daarna de foundation.
De dekking is inderdaad zeer goed! Het dekt onzuiverheden en pigmentvlekjes maar geeft geen cakey-effect. Daar was ik ook zo fan van bij de andere foundations van het merk. Die zien ook niet cakey. Zelf breng ik het normaal gesproken aan met een beautyblender, maar ik merk dat deze foundation mooier wordt als je een kwast of de vingers gebruikt.
Verder vind ik dat de foundation goed blijft zitten gedurende de dag. Ook als ik het warm heb. Het kan wel wat droog worden op een heel droge huid, dus wellicht is het dan niet geschikt voor je. Maar bij een normale/gecombineerde en vette huid is het perfect.

VOOR

GIORGIO ARMANI: POWER FABRIC FOUNDATION REVIEW

NA

GIORGIO ARMANI: POWER FABRIC FOUNDATION REVIEW

Op de na foto heb ik alleen de Power Fabric Foundation gebruikt. Geen concealers of poeders. Hier zie je dat de foundation ook mooi mat is en niet glimt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GIORGIO ARMANI: POWER FABRIC FOUNDATION REVIEW

Giorgio Armani is verkrijgbaar bij onder andere de webshop van Douglas, de Bijenkorf en andere parfumeriezaken.

Prijs:

  • Giorgio Armani – Power Fabric Foundation  €54.06 (30ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May