Er zijn wel een aantal dingen Better Than Sex. Maar volgens TooFaced is dat ook deze mascara. Het is dan ook hun bestseller. Snap ik ook wel met die naam. Is de mascara ook beter dan sex? Ik ga het uitproberen. Inclusief voor- en na foto’s van de wimpers! Lees dus snel verder.

TOOFACED

TooFaced is 100% dierproefvrij. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom ik een make-up merk zou aanschaffen (als ze ook nog eens leuk zijn dan).
Het merk is opgericht door twee mannen Jerrod en Jeremy en zij waren van mening dat een make-up merk moest staan voor glamour en fun. En niet persé om de regels en de trends. In 1998 is TooFaced geboren met als motto: ‘Own your Pretty’!
Meer artikelen over het merk vind je hier.

BETTER THAN SEX MASCARA

There it is. Better Than Sex Mascara. Deze bestseller van TooFaced is een mascara die je bijna wel moet kennen. Al is het alleen al van naam.
De mascara wordt namelijk omschreven als dé heilige graal onder de mascara’s. Hij biedt namelijk extreem veel volume en geeft met 1 laag al een carbonzwart, collageengevulde formule volume én lengte. De mascara is opbouwbaar, dus na 2 a 3 lagen heb je mega dramatische lashes.

Zoals je ziet is het borsteltje zandlopervormig waardoor ieder wimpertje wordt gepakt en er volume aan wordt gegeven.
De mascara zelf voelt zwaar aan! De verpakking is namelijk van een metaalsoort. En in een lieve roze kleur. Ik hou er echt van.
De mascara is niet perse waterproof maar loopt ook niet snel uit. Wat prettig is, want ik heb snel uitgelopen ogen omdat ik altijd vochtige ogen heb. Irritant! Maar daardoor wel in need voor een goede mascara.
En de volume die het geeft is inderdaad awesome! Kijk maar hieronder.

VOOR

NA

Ik zeg er wel bij dat je het borsteltje een beetje moet afvegen als je meerdere laagjes wilt gebruiken. Zodat er niet teveel product op het borsteltje zit. Hierdoor creëer je mooiere en meer natuurlijke wimpers.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

TooFaced is weer verkrijgbaar in Nederland dames! Sinds een jaar weer. En hoe fijn is dat! Je kunt het merk gewoon shoppen bij Douglas. Online en offline. Meer informatie over het merk zelf vind je op de officiële TooFaced Website.

Prijs:

  • TooFaced – Better Than Sex Mascara €22.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May