Maria Nila is een haarverzorgingsmerk dat geen enkel schadelijk chemisch ingrediënt bevat en ook nog eens vegan en diervriendelijk is. Deze keer probeerde ik de shampoo en conditioner voor droog, beschadigd en geverfd haar. Kijk snel even verder! 

MARIA NILA: STRUCTURE REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

MARIA NILA

Het merk Maria Nila is een 100% vegan merk en test nooit op dieren. Ze zijn zelfs aangesloten bij PETA, Leaping Bunny en Vegan Society.
Maria Nila is dus een haarverzorgingsmerk en komt uit Zweden. Alle producten zijn gemaakt door en voor dieren-, natuur- en haarliefhebbers. De producten bevatten ingredienten met de hoogste kwaliteit die lief zijn voor de natuur, voor dieren en natuurlijk voor je haar.
Meer artikelen over dit merk vind je hier.

STRUCTURE REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

MARIA NILA: STRUCTURE REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER
MARIA NILA: STRUCTURE REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

De Maria Nila Structure Repair Shampoo en Conditioner zijn de ideale producten voor droog, beschadigd en/of chemisch behandeld haar. Het bevat namelijk het Colour Guard Complex en dat zorgt voor bescherming van de kleur. Het geeft daarnaast weer glans en kracht aan je haar.
De ingrediënten komen vanuit de bodem van de zee, denk aan onder andere voedende zeewierextracten.
De producten zijn ook nog eens vrij van alcohol, formaldehyde, parabenen, paraffine, synthetische parfum, petroleum, sulfaten en vrij van tolueen. Verder zijn ze ook nog eens dierproefvrij, vegan en vegetarisch.

MARIA NILA: STRUCTURE REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

De shampoo en conditioner ruiken echt heerlijk fris. De geur blijft alleen niet zo erg lang hangen wat ik wel jammer vind. Maar het gaat natuurlijk eigenlijk om de werking. Mijn haar is droog én beschadigd door het verven en het stylen met warmte tools. Ik vind een goed werkende haarverzorging dan ook heel belangrijk.
De shampoo schuimt niet zo erg, dat komt doordat er zo min mogelijk chemische ingrediënten in de shampoo zit. Het droogt mijn haar in ieder geval niet uit voel ik. De conditioner zorgt zeker voor het zachter maken van mijn haar, hierdoor is het ook beter doorkambaar.
Een heel fijne lijn voor mensen die beschadigd haar hebben dus!

HANDZEEP

MARIA NILA: STRUCTURE REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

In dit pakket vond ik ook de gratis handzeep in de geur Meadow. Een lekkere frisse geur die me doet denken aan weilanden in de ochtend. Maar dan de weilanden zonder mest 😉
Uiteraard is de handzeep, net als de andere producten ook vrij van alle schadelijke ingrediënten.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

MARIA NILA: STRUCTURE REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

Meer informatie over het merk is te vinden op de website van Maria Nila. Daar kun je ook de producten bestellen. Maar wil je de producten in Nederland bestellen dan kun je ook even googlen. De bekendste webshops waar het merk te koop is zijn John Beerens en bol.com.

Prijs:

  • Maria Nila Structure Repair Giftset €39
    Ps. de producten zijn ook apart verkrijgbaar

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May