De olie die ik ’s avonds altijd gebruik  is de Kora Organics Noni Glow Face Oil. Een diervriendelijk, natuurlijk merk zonder chemische ingrediënten. En guess who the founder is van dit merk? Miranda Kerr! Lees je mee?

KORA ORGANICS

KORA ORGANICS - HET MERK VAN MIRANDA KERR

Kora Organics is opgericht door Miranda Kerr, als je een beetje into fashion bent, dan ken je haar zeker. Miranda is topmodel voor onder andere Victoria’s Secret.
Kora Organics is een natuurlijk merk dat niet test op dieren en gelooft in een gezonde huid. De producten ontgiften, verzorgen en revitaliseren de huid. De producten bevatten ook geen sulfaten, parabenen, synthetische- geurstoffen en kleuren, siliconen en andere schadelijke, chemische ingrediënten.
Het merk heeft een uitgebreid assortiment in huidverzorging. Van reiniging tot serums en van lippen- tot lichaamsverzorging!

NONI GLOW FACE OIL

KORA ORGANICS - HET MERK VAN MIRANDA KERR

De Noni Glow Face Oil is een olie voor het gezicht en bevat rozenbottel olie, noni extract, granaatappel olie en zeeduindoorn olie.
De olie zit vol met anti-oxidanten en vetzuren die de huid verzachten, voeden en verhelderen. Miranda zegt dat dit haar favoriete product is van haar merk en dat ze deze altijd meeneemt op reis. Als ze deze olie aanbrengt in de avond heeft ze ’s morgens een prachtige glowy skin.
De olie zit in een glazen flacon met een pipetje. Waardoor het heel gemakkelijk is om de olie te gebruiken en de juiste hoeveelheid uit het flesje te krijgen.

KORA ORGANICS - HET MERK VAN MIRANDA KERR
KORA ORGANICS - HET MERK VAN MIRANDA KERR

Dit product is serieus mijn nummer 1 product in de avond. Sinds ik deze olie heb gebruik ik hem altijd voor het slapen gaan. Ik mix hem samen met mijn La Mer – Crème de La Mer om mijn perfecte combinatie te krijgen. Een paar druppeltjes samen met de crème is heerlijk!
De olie ruikt ook erg fijn, ik ruik vooral de rozenbottel en de granaatappel, maar heeft een heel milde geur en is niet overheersend. Ik merk dat de olie goed in mijn huid trekt maar ook een laagje achterlaat waardoor de huid gehydrateerd blijft aanvoelen ’s nachts.
En inderdaad, in de ochtend is mijn huid écht zacht en glowy. Ik zweer bij dit product! Wanneer het flesje op is zal ik absoluut een nieuwe gaan kopen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KORA ORGANICS - HET MERK VAN MIRANDA KERR

Het merk Kora Organics zal deze maand worden geïntroduceerd bij Douglas! Ook de olie zal in het assortiment komen. Dus houdt het even in de gaten!

Prijs:

  • Kora Organics – Face Oil €67.99 (30ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May