Ken je ‘Wrapping’ al? Waarbij je tot wel centimeters kunt verliezen door jezelf in te wrappen met ingrediënten en oliën die ervoor zorgen dat je zichtbaar en direct al resultaat ziet. Ik heb de onderkin en de bodywrap van Lipofix uitgeprobeerd en daar een video van gemaakt. Die zie je in dit artikel.

VIDEO LIPOFIX ONDERKIN

VIDEO LIPOFIX BODYWRAP

VERKRIJGBAARHEID

LIPOFIX AANSCHAFFEN

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Lipofix producten? Ze zijn allemaal via Amazon verkrijgbaar: De Bodywraps hier en de Dubbelkin Lifter hier!
Ze zijn te koop via de Duitse Amazon website maar zijn heel simpel en gemakkelijk te bestellen. Zelf spreek ik namelijk geen Duits en het is me wel gelukt ;-). Ook de levertijd is lekker snel. Binnen 2 á 3 dagen zijn ze al binnen!
Meer video’s van Lipofix vind je trouwens hier.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $
Disclaimer

May