Ik zweer bij ‘The Cream’ van La Mer. Maar toch vind ik hem te vol om overdag, onder mijn make-up te dragen. Daarom probeerde ik La Mer Soft Cream, de zachtere en minder volle versie van deze crème. Lees je mee?

LA MER

La Mer Soft Cream review

Eerst ga ik wat vertellen over het merk zelf. La Mer heeft namelijk een heel mooie geschiedenis.
Dr. Max Huber had te kampen met ernstige brandwonden die door een experiment waren veroorzaakt. Hij ging op zoek naar producten die bij hem goed werkten en die de brandwonden konden genezen en verminderen.
Toen ontdekte hij het natuurlijke zeewier, Max Huber is altijd een fan geweest van de zee en begon dan ook met dit ingrediënt 12 jaar lang te experimenteren. Uiteindelijk was Crème de La Mer geboren en werd de huid van de dokter zichtbaar hersteld.
La Mer staat dan dus ook voor het genezen van de huid. En dat spreekt mij heel erg aan. Meer artikelen over La Mer producten vind je hier!

LA MER SOFT CREAM

La Mer Soft Cream review

Laat ik beginnen met het feit dat La Mer een merk is dat ik adoreer. Het is aan de prijzige kant, maar het is echt heerlijk voor mijn huid. De Crème de La Mer is mijn holy grail. Deze gebruik ik iedere avond voor het slapen gaan en mijn huid is echt zó zacht en gehydrateerd in de ochtend. Een review over deze crème vind je hier.
Toch vond ik deze crème te vol voor overdag. Mijn make-up zit liever op een huid waar de crème wat sneller intrekt. Dus ging ik voor de Moisturizing Soft Cream. Zelfde product maar dan qua structuur fijner voor overdag.

La Mer Soft Cream review
La Mer Soft Cream review

La Mer denkt overal aan, daarom vind je in het doosje ook een spateltje waarmee je de crème uit de pot kunt halen op een hygiënische manier. Stiekem doe ik het zelf altijd met mijn vingers hoor. Maar je kunt het het beste met een spatel doen.
De crème ruikt precies hetzelfde als de originele Crème de la Mer en dat vind ik heerlijk. Ik ben verslaafd aan die typische La Mer geur.
De textuur is zeker een stuk minder vol. De originele crème moet je echt opwarmen tussen de vingers voordat je het aanbrengt op je gezicht. Het is namelijk erg dik.
Deze crème is veel luchtiger en kan gelijk worden aangebracht op het gezicht. Wat ik hoopte gebeurde ook, het trekt snel in en ik kan zonder problemen mijn make-up mooi aanbrengen.
Als je van de Creme de la Mer houdt dan moet je absoluut ook deze crème eens proberen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

La Mer Soft Cream review

De producten van La Mer zijn te koop bij onder andere hier en de Bijenkorf. Als je het merk nog niet eerder hebt gebruikt en je het eerst wilt proberen kun je altijd wat samples meenemen uit de winkel om te kijken hoe de producten bevallen.

Prijs:

  • Moisturizing Soft Cream Gezichtscrème €158.10 (30ml), €290.70 (60ml), €443.69 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May